Când revine Adela Popescu la Vorbeşte Lumea. Vedeta tocmai a făcut anunţul

Iancu Andreea 21.09.2021, 12:00
Când revine Adela Popescu la Vorbeşte Lumea. Vedeta tocmai a făcut anunţul

Vestea că Adela Popescu s-a infectat cu coronavirus a adus multă tristețe în rândul fanilor emisiunii „Vorbește lumea”, vedeta fiind nevoită să lipsească din fața camerelor pentru a se îngriji de starea sa de sănătate. Îngrijorați de modul cum decurge boala, Adela i-a ținut la curent pe fanii săi cu privire la evoluția sa, precizând în intervențiile sale live din cadrul emisiunii, dar și în mediul online, faptul că a trecut destul de ușor prin Covid-19, deși în primele zile s-a simțit totuși rău. Pentru că se apropie de finalul perioadei de izolare, mulți se întreabă când revine Adela Popescu la „Vorbește lumea”. Anunțul a fost făcut recent de către Cosmina Păsărin, vedeta care i-a luat locul actriței în rolul de prezentator.

Când se întoarce Adela Popescu la „Vorbește lumea”

În urmă cu câteva săptămâni, Adela Popescu confirma faptul că s-a infectat cu SARS-CoV-2, motiv pentru care a fost nevoită să se izoleze. Situația a fost cu atât mai delicată cu cât în familia vedetei a venit pe lume și micuțul Adrian, cel de-al treilea fiu al Adelei Popescu și Radu Vâlcan. Totuși, cu ceilalți doi micuți aflați într-o vacanță la bunici, părinții au reușit să facă față acestei situații dificile. Ambii fiind testați pozitiv cu Covid-19, Adela și Radu au păstrat reguli stricte de igienă, au purtat mască de protecție în preajma bebelușului și au încercat să își împartă sarcinile astfel încât să se poată odihni și reface. Pentru că cele 14 zile de izolare s-au încheiat, Adela Popescu este pregătită să revină la „Vorbește lumea”, iar vestea a fost dată de către Cosmina Păsărin, actuala prezentatoare a emisiunii.

În cadrul ediției de astăzi, un dialog purtat de Cosmina și Bogdan Ciudoiu, noul co-prezentator din acest sezon al matinalului de la Pro TV, a dezvăluit faptul că Adela Popescu pregătește o surpriză pentru fanii emisiunii. Deși puțini se așteptau ca vedeta să se însănătoșească atât de repede, se pare că Adela a reușit să depășească cu brio etapa Covid-19 și este pregătită să revină în forță în emisiuni. Cosmina Păsărin nu a mai ținut secret și a dezvăluit că Adela Popescu revine în fața camerelor de filmare chiar de mâine, fanii fiind extrem de încântați că vor putea să își petreacă din nou diminețile în compania proaspetei mămici.

Adela revine la „Vorbește lumea” de mâine, a anunțat Cosmina Păsărin, în emisiunea de astăzi.

Adela Popescu revine la Vorbește lumea după ce a trecut prin Covid-19
Adela Popescu a născut în urmă cu aproximativ două luni pe cel de-al treilea fiu al familiei

A tras o sperietură serioasă. Și bebelușul s-a infectat cu Covid-19

Nu doar Adela Popescu a fost nevoită să treacă prin această perioadă dificilă, ci și Radu, dar și micuțul lor, de numai două luni. Bebelușul, al cărui botez ar fi trebuit să aibă loc chiar în perioada în care vedeta a fost testată pozitiv la Covid-19, s-a îmbolnăvit și el, în ciuda eforturilor părinților săi de a-l proteja. După o perioadă cu febră, care le-a dat emoții celor doi părinți, familia Adelei Popescu a reușit să își revină în lupta cu boala.

Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu’, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi, a mărturisit vedeta TV în direct, la „Vorbește lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...