Adela Popescu, anunţ trist la Vorbeşte Lumea. Este vorba despre bebeluşul ei

Ana Anitoiu 20.09.2021, 13:00

Adela Popescu a făcut un anunţ trist la emisiunea ”Vorbeşte Lumea” de la Pro TV. Prezentatoarea a povestit că trece printr-o perioadă dificilă cu cel mai mic copil al ei, care nu are decât două luni de viață.

Adela Popescu are Covid-19

La scurt timp după ce a surprins multă lume întorcându-se la ”Vorbește Lumea” aproape imediat ce a născut cel de-al treilea copil, Adela Popescu a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus.

”M-am simțit rău, așa că am făcut testul Covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază.

Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere. Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, mă gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul”, a spus Adela Popescu, recent, într-o intervenție telefonică la ”Vorbește Lumea”.

Adela Popescu, anunt trist la Vorbeste Lumea. Este vorba despre bebelusul ei
Adela Popescu si Radu Valcan, dupa nasterea celui de-al treilea copil al lor

Adela Popescu, despre bebelușul ei

Însă, în ediție ”Vorbește Lumea” de luni, 20 septembrie, Adela Popescu a dezvăluit printr-un apel video că în ciuda măsurilor de precauție pe care le-a luat, bebelușul ei a fost infectat de asemenea cu noul coronavirus și a făcut febră. În plus, soțul ei, Radu Vâlcan, n-a fost ocolit de Covid-19.

”Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji.

Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi.”, a spus Adela Popescu.

Colegul de platou al Adelei Popescu, testat Covid-19 pozitiv

De asemenea, colegul de platou al Adelei Popescu, Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. El a intervenit la rândul lui printr-un apel video în ediția de astăzi a emisiunii ”Vorbește Lumea” și a spus că încă nu prea are gust.

”Nu am timp să mă plictisesc, pentru că a trebuit să aranjez foarte multe mâncăruri în frigider, pe care mi le-a adus mama. Am deja probleme, mi-a mai adus niște brânză.

Aveam 10 ouă, pe care nu le mâncasem, mi-a mai adus alte 10 ouă. Avem și struguri, e incredibil! Nici nu știu ce să fac cu frigiderul meu.”, a spus Shurubel despre timpul petrecut în izolare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...