Momentul în care Cosmina Păsărin și-a surprins colegii de la Vorbește lumea. Ce a spus că nu face niciodată, chiar în timpul emisiunii de pe Pro TV

Iancu Andreea 17.09.2021, 17:08
Momentul în care Cosmina Păsărin și-a surprins colegii de la Vorbește lumea. Ce a spus că nu face niciodată, chiar în timpul emisiunii de pe Pro TV

Debutul noului sezon al emisiunii “Vorbește lumea” a întâmpinat deja impedimente, după ce doi dintre cei trei prezentatori, Adela Popescu și recent, Shurubel, au fost confirmați cu coronavirus. Astfel, locul acestora este ținut pentru moment de către Bogdan Ciudoiu și Cosmina Păsărin. Frumoasa brunetă este familiarizată cu televiziunea, având de-a lungul timpului numeroase apariții, după ce a cunoscut succesul cu show-ul “Vara ispitelor”. În ediția de astăzi însă, Cosmina Păsărin și-a surprins colegii de la “Vorbește lumea” cu o dezvăluire neașteptată. Puțini cunoșteau acest detaliu despre viața privată a vedetei.

Cosmina Păsărin și-a surprins colegii în emisiunea “Vorbește lumea”. Ce dezvăluire a făcut frumoasa brunetă

Săritoare și dornică să își sprijine colegii, Cosmina Păsărin a acceptat propunerea de a reveni în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, după ce doi dintre prezentatori, Adela Popescu și Shurubel, se confruntă cu probleme din pricina Covid-19. Noua prezentatoare a făcut o dezvăluire neașteptată în cadrul ediției de vineri, 17 septembrie. Cosmina Păsărin și-a surprins astfel colegii de emisiune, explicând care este gestul pe care nu îl face niciodată în direct.

În timp ce colegul său, Bogdan Ciudoiu, se bucura de o porție de tiramisu, pregătit de Chef Salvo, Cosmina a ținut să răspundă curiozității partenerului de platou, menționând care este obiceiul pe care și l-a format, la locul de muncă. Deși mulți s-au gândit că bruneta, în vârstă de 38 de ani, s-ar abține de la delicii culinare din pricina grijii pentru siluetă, în realitate motivul este cu totul altul.

Nu, nu țin la siluetă. Mănânc orice, oricând. Nu am grijă la siluetă, însă nu mănânc niciodată în timpul serviciului, a declarat moderatoarea TV în direct.

Cosmina Păsărin și-a surprins colegii de la Vorbește lumea
Emisiunea “Vorbește lumea”, prezentată de Bogdan Ciudoiu și Cosmina Păsărin

“Vorbește lumea”, în permanentă schimbare. Adela Popescu și Shurubel, probleme din pricina Covid-19

Matinalul de la Pro TV pare urmărit de ghinion. Emisiunea “Vorbește lumea” a trecut pe parcursul anilor printr-o mulțime de schimbări, mai multe vedete perindându-se prin platoul de filmare. După plecarea lui Cove, unul dintre prezentatorii de bază ai producției, rolul de amfitrioni le-a revenit Adelei Popescu, reîntoarsă la aproape două luni de la nașterea celui de-al treilea copil, lui Shurubel și lui Bogdan Ciudoiu, cei doi fiind nou intrați în lumea televiziunii, după o carieră de succes în radio. Din păcate, Covid-19 le-a dat bătăi de cap tuturor, astfel că producătorii s-au reorganizat. La cârma emisiunii au ajuns Cosmina Păsărin și Bogdan Ciudoiu, care își așteaptă colegii să se însănătoșească.

Dragii mei, ieri seară am făcut un test şi rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toţii. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine şi că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar şi aşa: cu băieţii în studio şi cu mine de acasă. Aveţi grijă de voi şi fiţi cu ochii pe Vorbeşte Lumea!

Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că aşa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…, își motiva Adela Popescu absența, pe data de 9 septembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe