Când începe sezonul 16 Las Fierbinți. Vestea pe care telespectatorii o așteptau cu nerăbdare

Stefan Daniel 28.08.2019, 12:39
Când începe sezonul 16 Las Fierbinți. Vestea pe care telespectatorii o așteptau cu nerăbdare

Serialul Las Fierbinți revine cu un nou sezon, spre bucuria a milioane de români. Sezonul 16 Las Fierbinți va fi difuzat mai curând decât te-ai aștepta și poți spune că țara o s-o ardă iar pe comedie, conform sloganului PRO TV. Personajele tale preferate, Celentano și Firicel se întorc pe micile ecrane, ca să-ți facă serile din timpul săptămânii mai puțin plictisitoare atunci când vii de la muncă. Dacă ești abonat pe Voyo, poți chiar să urmărești serialul de pe telefon.

Sezonul 16 Las Fierbinți: un serial despre nimic special, dar care a dus PRO TV în topul audiențelor

 Când începe sezonul 16 Las Fierbinți. Vestea pe care telespectatorii o așteptau cu nerăbdare
Sezonul 16 Las Fierbinți: Celentano și Firicel, tot unele dintre cele mai îndrăgite personaje

Un lucru e clar în cazul PRO TV. Nu se prea bate în traficul de online cu alte site-uri, dar în ceea ce privește audiențele TV, este în top, iar asta datorită serialului Las Fierbinți și a Știrilor PRO TV.

În principiu, cele mai apreciate personaje sunt Celentano și Firicel, pentru că românul se identifică, în general, cu cei doi – comportament, stil de viață etc. De fapt, acesta este și motivul pentru care milioane de români iubesc acest serial. Nu e sofisticat, deci e foarte ușor de înțeles și mai este presărat pe ici pe colo cu unele replici profunde.

Un bilanț realizat de Pagina de Media arată că cel mai vizionat episod din ultimul sezon a fost cel din luna februarie, intitulat Floare de colț. A fost urmărit de aproape 3 milioane de telespectatori din toată țara. Dintre aceștia, vreo 600.000 sunt telespectatori tineri. Serialul este foarte popular și la oraș. Episodul cu pricina a fost vizionat de 1,4 milioane de români din mediul urban. În general, zece cele mai vizionate episoade n-au avut mai puțin de 2,5 milioane de telespectatori.

Sezonul 16 Las Fierbinți: când revine serialul

 Când începe sezonul 16 Las Fierbinți. Vestea pe care telespectatorii o așteptau cu nerăbdare
Sezonul 16 Las Fierbinți va începe din toamnă

Tot potrivit Paginii de Media, serialul de comedie va reveni pe micile ecrane din această toamnă, mai exact, chiar din luna septembrie.

Producția va avea premiera pe 10 septembrie (marți), de la ora 20:30. Iar serialul este programat, ca și până acum, în zilele de marți și joi, de la 20:30. Dacă te-ai obișnuit cu banalitatea subiectului, fii fericit, se anunță că noul sezon nu va aduce nimic special.

„Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, a spus Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano.

Urmăriți Impact.ro și pe