În ce producție vor apărea Liviu și Andrei, după ce au făcut echipă în Asia Express de la Antena 1. Vestea pe care fanii o așteptau cu nerăbdare

Ioana Nechifor 27.08.2019, 13:18
În ce producție vor apărea Liviu și Andrei, după ce au făcut echipă în Asia Express de la Antena 1. Vestea pe care fanii o așteptau cu nerăbdare

Au făcut echipă în Asia Express, fiind prezenți în ambele sezoane, iar acum Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se pregătesc pentru o nouă provocare profesională. Cei doi vor face din nou echipă în cadrul unei producții pe care Antena 1 o pregătește pentru publicul său și care va debuta în această toamnă.

Ce urmează pentru Liviu și Andrei, după Asia Express

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au demonstat că atunci când își unesc forțele, umorul vine în cantitate dublă.

Cei doi făcut echipă în primul sezon Asia Express de la Antena 1, unde au participat în calitate de concurenți, iar apoi au revenit în sezonul 2 al reality show-ului, tot împreună, dar în calitate de co-prezentatori.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut echipă în Asia Express
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut echipă în Asia Express

Liviu și Andrei au atras simpatia publicului, motivul pentru care ei vor face din nou echipă într-o nouă producție de divertisment pe care o pregătește Antena 1.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor face din nou echipă. Ei vor putea fi văzuți în emisiunea Te cunosc de undeva!
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor face din nou echipă.

Este vorba despre sezonul cu numărul 14 al show-ului Te cunosc de undeva!

Când va începe emisiunea la Antena 1

Emisiunea va începe sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20,00, la Antena 1. Show-ul este prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Noul sezon promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

Jurații de la
Jurații de la „Te cunosc de undeva!” revin cu un nou sezon la Antena 1

În cel de-al 14-lea sezon, vor urca pe scenă 12 artiști concurenți. În premieră, la Te cunosc de undeva!, aceștia vor fi împărțiți astfel: opt dintre ei vor cânta în duet, iar ceilalți patru vor evolua individual.

Cele patru perechi de artiști vor fi formate din Alexandru și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade, pe când ceilalți patru concurenți – Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman – vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, care acordă punctele pentru canto, Andreea Bălan, pentru coregrafie, Cristi Iacob, pentru actorie, și Aurelian Temișan, pentru întregul show pe care-l face în scenă concurentul.

Urmăriți Impact.ro și pe