Ce fac acum CRBL și Oase, după mai bine de un an de când au câștigat Asia Express de la Antena 1. Oase și-a îndeplinit marele vis. Foto

Ioana Nechifor 03.10.2019, 13:05
Ce fac acum CRBL și Oase, după mai bine de un an de când au câștigat Asia Express de la Antena 1. Oase și-a îndeplinit marele vis. Foto

A trecut mai bine de un an de când s-a încheiat cel de-al doilea sezon Asia Express, reality show care s-a bucurat din plin de interesul publicului, iar câștigătorii emisiunii de la Antena 1 au reușit să își concretizeze unele din cele mai mari dorințe. Dacă CRBL a ales să investească banii în domeniul care l-a consacrat, muzica, Oase a avut altă alegere. După multă muncă și perseverență, Oase a reușit să-și ducă la bun sfârșit planul și a reușit, recent, să-și îndeplinească visul cu premiul obținut la Asia Express.

Ce fac acum CRBL și Oase, după mai bine de un an de când au câștigat Asia Express de la Antena 1

CRBL și Oase, câștigătorii sezonului 2 Asia Express, au reușit să pună mâna pe marele premiu pus la bătaie de Asia Express, fiind câștigătorii sezonului 2 ai emisiunii de la Antena 1. Încă de când s-a încheiat reality show-ul, CRBL a mărturisit că vrea să investească banii câștigați în muzică, în timp ce colegul lui de emisiune, Oase, spunea că își dorește să își deschidă propriul bar.

Oase și CRBL au câștigat sezonul 2 Asia Express. Cei doi au pus mâna pe marele premiu
Oase și CRBL au câștigat sezonul 2 Asia Express

Ei bine, recent, visul i s-a îndeplinit. A fost nevoie de multă muncă, efort și perseverență, însă totul a meritat, după cum declară Oase.

Așadar, după o vară întreagă în care a zugrăvit, a vopsit, a cărat saci de nisip și mobilier, a venit momentul să își vadă visul cu ochii.

Oase a reușit să își îndeplinească marele vis. Și-a deschis propriul bar
Oase a reușit să își îndeplinească marele vis

De unde s-a inspirat Oase pentru numele barului

Ca sursă de inspirație pentru numele barului său Oase a ales numele pisicii sale. “Am fost întrebat de la ce vine Kuma. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificație ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, așa că l-am numit după pisica mea.

Bine, acum e mai greu ca prietenii să își dea seama dacă vorbesc despre bar sau despre pisică”, a povestit Oase.

Pentru amenajarea interioară, Oase a beneficiat de sprijinul prietenilor săi și al iubitei sale. “Tablourile de pe pereți sunt făcute de prietenii mei și de iubita mea. Chiar m-am dorit să fie un loc exact așa cum îmi place mie, un loc pentru distracție și bună dispoziție, pentru că asta mă caracterizează”, a mai adăugat el.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe