Când are loc finala Survivor România 2023. Mai sunt doar câteva săptămâni

Badea Violeta 15.05.2023, 19:58

Mult a fost, puțin a mai rămas! Fanii înfocați ai show-ului Survivor România 2023 sunt nerăbdători să afle cine va câștiga trofeul și marele premiu de 100.000 de euro al ediției de anul acesta. Ei bine, aceștia nu mai au mult de așteptat până ce vor afla numele Supraviețuitorului. Iată când are loc finala competiţiei de la Pro TV!

24 de concurenți au intrat în competiția Survivor România 2023, însă doar unul va câștiga

La începutul competiției nu mai puțin de 24 de concurenți au venit în Republica Dominicană pentru a-și testa limitele. Aceștia au fost împărțiți în două triburi, cel al Faimoșilor și cel al Războinicilor.

Acum, însă, există doar tribul Taino. De menționat că el mai este alcătuit acum din doar șase concurenți. Ei au rămas în cursa pentru trofeu, dar și pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Este vorba despre Ștefania Stănilă, Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan. Doar unul dintre ei va fi câștigător. Despre cine să fie vorba oare?

Citește și Daniel Pavel a recunoscut ce salariu câștigă la Survivor România de când s-a mutat la Pro TV. „M-au plătit foarte bine”!

Ei sunt concurentii ramasi in competitie
Ei sunt concurentii ramasi in competitie

Daniel Pavel a făcut anunțul mult așteptat de fanii Survivor România

Daniel Pavel, prezentatorul îndrăgitului show de la Pro TV, a făcut anunțul mult așteptat de telespectatori. Într-o intervenție video, moderatorul a dezvăluit data exactă când are loc finala Survivor România 2023. Ei bine, se pare că lupta decisivă se va da miercuri, pe data de 24 mai.

„Am fi vrut să fim în public la finala națională a talentului, dar trebuie să ne bazăm pe VOYO să vedem cum a fost. Intrăm și noi în linie dreaptă cu finala Survivor România, mai e puțin până pe 24 mai.

Tensiunea e mare aici, se anunță o luptă epică.Mulțumesc de legătură, bucurați-vă de spectacol acum, dar și miercuri 24 mai la finala Survivor. Vă salut cu căldură, la propriu, de aici din Republica Dominicană”, a transmis Daniel Pavel în direct la PRO TV.

Citește și Ce note a luat băiatul lui Daniel Pavel, de la Survivor România, la Bac-ul din Viena: „Una dintre cele mai mari dureri de-ale mele!”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...