„Cancerul a ajuns la creier”. Shannen Doherty a primit vestea cumplită! Cât ar mai avea de trăit

Raluca Alexe 08.06.2023, 15:21

Celebra actriță din serialul-fenomen „Beverly Hills 90210”, Shannen Doherty, mai are doar câteva luni de trăit. Boala de care suferă, cancer în stadiu terminal, a ajuns la creier, astfel că medicii nu au mai putut decât să îi spună cât timp are la dispoziție pentru a-și încheia socotelile cu viața.

Shannen Doherty, anunț trist despre timpul care i-a mai rămas de trăit

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că ultimele analize nu sunt bune deloc. După o luptă acerbă cu boala nemiloasă, din păcate celulele s-au răspândit în tot corpul și au ajuns până la creier, astfel că tratamentul nu mai poate da roadele așteptate. În aceste condiții, medicii i-au dat vestea tristă celebrei actrițe: mai are de trăit doar cinci ani.

„Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobică și se întâmplă multe lucruri în viața mea. Dar teama… Tensiunea… planificarea tuturor lucrurilor… Așa arată cancerul”, a scris actrița pe Instagram.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. A suferit o mastectomie și au urmat tratamente lungi de chimioterapie și radiații care i-au afectat corpul. În 2017, starul din „Beverlly Hills” anunța cu mândrie că boala a intrat în remisie. În 2020 însă, cancerul a revenit, de această dată în stadiu terminal.

„Ei bine, de ce să nu fiu eu? Cine altcineva? Cine altcineva merită asta? Niciunul dintre noi…”, declara ea atunci.

Vedeta anilor 1990 a încercat să ascundă de ochii lumii vestea celui de-al doilea diagnostic în timp ce filma pentru noua producție „90210”: „Și oamenii cu cancer în stadiul 4 pot lucra. Viața noastră nu se termină cu acest diagnostic. Mai avem și noi de trăit”.

Pentru a-i încuraja pe fani, și nu numai, să meargă la controale, actrița a postat inclusiv o fotografie în care apare fără păr: „Sper să îi încurajez pe oameni să meargă la doctor, la consultații, să nu le fie frică de orice ar putea întâmpina”.

Urmăriți Impact.ro și pe