Buruscu de la Kanal D se însoară. Când are loc nunta: „Am dat inelul”

Badea Violeta 15.12.2022, 18:41

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc! Bursucu de la Kanal D și-a cerut iubita în căsătorie, după un deceniu de relație. Fanii și apropiații simpaticului prezentator sunt extrem de bucuroși pentru el, mai ales că mulți dintre ei abia așteptau să își ia inima în dinți și să facă pasul cel mare. Într-un final, fostul coleg al lui Teo Trandafir a decis să o ceară de soție pe femeia cu care are împreună două fete!

Nuntă în showbiz-ul autohton. Buruscu de la Kanal D și-a cerut iubita în căsătorie

Bursucu de la Kanal D a decis să renunțe oficial la burlăcie! Acesta se iubește de 10 ani de zile cu Andreea. Cei doi au împreună două fetițe minunate, pe Alessia și pe Anays.

Prima are 15 ani și este fiica Andreei dintr-o relație anterioară. Aceasta a crescut-o singură pe micuță, după ce tatăl biologic al copilului a decedat când Alessia avea doar 3 anișori.

Cea de-a doua, Anays, are 2 ani. De-a lungul timpului, Bursucu și Andreea au trecut prin multe momente frumoase și mai puțin frumoase, dar relația lor a rezistat. Acum, prezentatorul și-a făcut curaj și i-a pus iubitei întrebarea mult așteptată. Apropiații cuplului abia așteptau ca acest moment să vină.

Mulți consideră că cei doi formează o pereche deosebită, astfel că nu mai aveau motive să aștepte ziua cea mare. În cele din urmă, fostul coleg al lui Teo Trandafir s-a decis să o ducă pe Andreea la altar.

„E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Îți spun că am dat inelul”, a declarat Bursucu, conform WOWbiz.ro.

Bursucu de la Kanal D si iubita sa
Bursucu de la Kanal D si iubita sa

Bursucu de la Kanal D, la un pas să se despartă de viitoarea lui soție

Bursucu şi Andreea formează un cuplu superb. Împreună au o familie frumoasă, motiv pentru care sunt admiraţi de mulţi. Însă, lucrurile dintre ei nu au fost tot timpul ca acum. În trecut, cei doi au fost la un pas să-și spună „Adio”.

„Am avut la un moment dat niște filme, era să mă despart de ea. Am fost gelos. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine.

Filmul de gelozie începe de la un telefon. Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noaptea. În cap, totul se derulează în 5 minute ca două ore, până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog.

Am învățat și de la Teo Trandafir, ce faci în momentul în care găsești în telefonul partenerului mesaj de la el/ea. Există două variante: îi spui și te faci de rușine că i-ai umblat în telefon și asta nu se face ori nu îi spui și cum trăiești cu asta. Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului”, a declarat Bursucu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...