Veste neașteptată pentru Bursucu. Ce l-au anunțat șefii de la Kanal D pe colegul lui Teo Trandafir

Stan Filon 19.08.2022, 15:44
Veste neașteptată pentru Bursucu. Ce l-au anunțat șefii de la Kanal D pe colegul lui Teo Trandafir

Bursucu a primit o veste foarte proastă! Prezentatorul matinalului de la Kanal D a aflat că rămâne fără emisiune. La fel se întâmplă și cu Viviana Sposub și George Tănase, care după numai 5 luni de emisiune s-au trezit cu contractele de muncă desfăcute. Șefii Kanal D au fost nemulțumiți, probabil, de ratingul înregistrat de emisiunea prezentată de cei trei, așa că i-au găsit rapid un înlocuitor.

Veste neașteptat de proastă pentru Bursucu

Așadar, telespectatorii Kanal D i-au putut vedea vineri pentru ultima dată pe Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase prezentând matinalul de la Kanal D. Emisiunea lor a fost scoasă din grila de programe de toamnă, iarșefii au găsit deja cu ce să vină în loc.

Așadar, emisiunea matinalul „Dimineața cu noi” a ieșit din grila de programe ale Kanal D, după numai cinci luni de la prima difuzare. La începutul emisiunii, Bursucu declara că îi este foarte greu să se trezească la 5,30 dimineața și nu se putea obișnui.

Veste neasteptat de proasta pentru Bursucu
Veste neasteptat de proasta pentru Bursucu

Matinalul Kanal D, scos din grila de programe

„Ce-i drept, acum nu te trezesti la ora 5:30, te arunci din pat. Nimeni nu se trezeste la ora asta. Ma obisnuisem sa ma trezesc mai devreme de cand o am pe Anais. Pe la 8 eram deja  treaza. 5:30 este o ora extrem de nesimtita, as putea spune. Si de ce? Pentru ca fie vara fie iarna, afara e intuneric si nu se misca nimic. Nici frunzele nu zboara dimineata. Nu imi este greu, cand vii intr-o atmosfera placuta si daca iti doresti sa avansezi in cariera, trebuie sa incerci orice. Atmosfera este misto, lucrurile merg foarte bine. Te duci intr-un loc unde iti este drag. Eu nu stiu cum vin pana la munca, nu stiu cum conduc. Totul este teleghidat. Se intampla ceva, te imbraci in ceva ce ti-ai pregatit de seara daca vrei, daca nu te imbraci pe dos”, spunea Bursucu.

Ratingul înregistrat de emisiune a lăsat însă de dorit, așa că șefii s-au reorientat. În locul matinalului Kanal D va rula din nou serialul turcesc Gulperi.  Serialul turcesc cu Nurgul Yesilcay în rol principal s-a mai aflat în grila Kanal D în urmă cu trei ani, iar șefii Kanal D speră să dea din nou lovitura cu el. „Gulperi” a devenit rapid un fenomen în țările unde acesta a fost difuzat. Telespectatorii vor avea din nou ocazia să o vadă la TV pe Nurgul Yesilcay. Aceasta este cunoscută în rolurile din serialele de succes “Kosem”, Furtună pe Bosfor” și “Dragoste și pedeapsă”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...