Bucurie mare pentru Andreea Berecleanu. A făcut anunțul printr-o poză cu soțul ei

Badea Violeta 08.11.2022, 09:48

Andreea Berecleanu este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta și soțul ei, medicul Constantin Stan, au fost plecați, de curând, în Turcia pentru a sărbători un moment important din viața lor. Andreea Berecleanu a împărtășit totul cu fanii săi de pe rețelele sociale.

Andreea Berecleanu a făcut anunțul. Mii de reacţii ale fanilor pe Instagram

Luna noiembrie este una plină pentru Andreea Berecleanu, de șase ani de zile. Este un moment de bucurie, marcat de o dublă aniversare. Știrista și-a sărbătorit partenerul de viață, dar și aniversarea căsătoriei.

În urmă cu șase ani de zile, vedeta de la Prima TV și soțul ei, medicul Constantin Stan, și-au unit destinele și și-au jurat iubire veșnică. Frumoasa prezentatoare TV a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele sociale câteva fotografii emoționante de la eveniment, dar și un mesaj superb.

„Exact așa cum ne este viața, așa ne sunt și aniversările! Dublă aniversare, a căsătoriei noastre și a ta, iubitul meu! 💌 De data asta, ne-a „prins” la Istanbul, la @aestheticstanbul unde am împletit profesiile, pasiunea, dragostea, bucuria, alături de colegii și prietenii noștri!

La mulți ani, cei mai frumoși și mai buni și de acum înainte! Ție și nouă, mereu! ❤️🙏🏻 @dr.stanconstantin”, a scris Andreea Berecleanu pe Instagram.

Citește și Adevărul despre plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1. Prezentatoarea TV a vorbit deschis!

Andreea Berecleanu si Constantin Stan
Andreea Berecleanu si Constantin Stan

Andreea Berecleanu, despre relația cu Constantin Stan

La un moment dat, Andreea Berecleanu a oferit detalii despre relația pe care o are cu soțul său. Vedeta spunea că medicul o înțelege foarte bine, asta și datorită faptului că are o meserie care-i permite să descopere psihologia feminină.

„Constantin mă înţelege foarte bine, pentru că el înţelege foarte bine psihologia feminină. Avantajele meseriei lui! El intră în contact cu foarte, foarte multe femei, din toate categoriile sociale, de toate vârstele.

Nu am timp de câte ori mi-aş dori să intru în sala de operaţii. Am vrut să văd actul operator. Nu am fost la o augmentare mamară, însă am văzut alte tipuri de operaţii, precum liftinguri.

Rinoplastia mi se pare cea mai grea operaţie, pentru că sunt nişte oase aşa de mici, se dă pielea de pe nas, se decopertează totul. Eu întotdeauna am pe noptiera mea câte 20-30 de cărţi diferite. Şi el la fel”, povestea prezentatoarea TV la Antena Stars.

Citește și Fiica Andreei Berecleanu își etalează formele pe internet, fără rețineri. Eva a strâns o colecție impresionantă de apariții senzuale. GALERIE FOTO!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...