Fiica Andreei Berecleanu își etalează formele pe internet, fără rețineri. Eva a strâns o colecție impresionantă de apariții senzuale. GALERIE FOTO

Anca Manolica 26.08.2022, 08:20

Eva Zaharescu are niște forme de invidiat și nu ezită deloc să se afișeze în ipostaze incendiare pe rețelele sociale. Fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu aprinde imaginația tuturor bărbaților prin fotografiile pe care le postează pe Instagram, multe dintre ele în costum de baie. Cu ce se ocupă tânăra de 20 de ani.

Fiica Andreei Berecleanu, colecție impresionantă de apariții senzuale pe internet

Eva Zaharescu se poate considera o norocoasă întrucât a moștenit în totalitate trăsăturile fizice ale mamei sale, Andreea Berecleanu. Tânăra de 20 de ani este este o prezență răvășitoare în lumea mondenă, atrăgând toate privirile de fiecare dată când apare în spațiul public. Furori face și pe rețelele sociale acolo unde nu se sfiește deloc să își arate formele de invidiat.

Fiica prezentatoarei TV face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze îndrăznețe, în multe dintre ele purtând costume de baie foarte sexy. Tânăra pare că își dorește să îmbrățișeze tot mai mult o carieră de succes în modelling, iar pozele sale sunt foarte grăitoare în acest sens.

Superba domnișoară a fost criticată în multe rânduri pentru pictorialele extrem de provocatoare pe care le face, dar și pentru intervențiile estetice pe care le are. Cu toate acestea, Eva Zaharescu nu ține cont de criticile celor din jur și pare să se bucure la maximum de oportunitățile pe care i le oferă viața. Ba mai mult, se pare că Andreea Berecleanu o susține mereu în tot ceea ce face și nu este deranjată de modul în care aceasta se expune pe internet.

Eva Zaharia, apariții incendiare pe internet / foto: captură Instagram
Eva Zaharia, apariții incendiare pe internet / foto: captură Instagram

Eva Zaharescu, despre viața în Londra

Eva Zaharescu locuiește de mai bine de patru ani în Londra, acolo unde studiază design vizual și grafică. Tânăra este pasionată de artă, dar și de modelling. De când a părăsit țara, spune ea, viața i s-a schimbat complet. Fiica Andreei Berecleanu a dezvăluit că s-a adaptat destul de repede acolo, și-a făcut mulți prieteni și are planuri mărețe pentru viitor.

„Lumea este destul de călduroasă, chiar dacă pare că nu e așa. Toți vor să știe despre fiecare. Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra. M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită (…)

Vreau să iau în calcul și alte oportunități. Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața. Cred că o să îmi găsesc un job poate și în alte țări, nu neapărat aici.”, a declarat Eva Zaharescu în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...