Brigitte Pastramă este hărțuită! Vedeta este speriată și a făcut totul public. Cine o are la mână

Ana Anitoiu 22.09.2020, 13:07
Brigitte Pastramă este hărțuită! Vedeta este speriată și a făcut totul public. Cine o are la mână

Brigitte Pastramă a spus că este hărțuită. Vedeta a făcut totul public, în scandal fiind implicat și actualul ei soț, Florin Pastramă.

De cine este hărțuită Brigitte Pastramă. Mesajul vedetei

Recent, Brigitte Pastramă a publicat un mesaj pe internet prin care a anunțat că este hărțuită de una dintre fostele iubite ale soțului ei. Ea a precizat că această femeie cere bani.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui… care, acum, când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani…

Păpușică insistentă, în viață, când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori, într-o relație, mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????”, a scris Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă este hărțuită! Vedeta este speriată și a făcut totul public. Cine o are la mână

Câți bani cere persoana care o „hărțuiește” pe Brigitte Pastramă. De ce crede că i se cuvin

În tot acest scandal ar fi vorba, de fapt, despre o datorie în valoare de 10.000 de euro. Acești bani sunt ceruți de o fostă iubită a lui Florin Pastramă, care este avocat.

„Cred că această doamnă (Brigitte, n.r.) dorește afirmare. Caută din ce în ce mai multe scandaluri. Ea hărțuieste lumea, și nu lumea pe ea. Ea a zis și de mine că o șantajez cu o sumă de bani.

Actualul ei soț avea să îmi dea o sumă de bani. Am luat de la mama de acasă bani și i-am dat lui. Ea știe foarte bine că a luat un bărbat cu datorii”, a declarat Raluca Podea, o altă fostă parteneră a lui Florin Pastramă, cu care el a fost și logodit, pentru cancan.ro.

Raluca Podea a vorbit și despre „hărțuirea” despre care vorbește acum Brigitte Pastramă, spunând că femeia care o deranjează pe vedetă nu cere nimic din ceea ce nu i se cuvine.

„Hărțuirea fostei lui iubite… Știu despre ce este vorba. Ea este avocată, s-a ocupat de procesele lui, dar si ale prietenilor lui. El a garantat pentru ei. După ce a câștigat procesele, e normal să vină la el ca să își recupereze paguba.

Această femeie nu vrea niciun ban în plus, vrea doar banii pe care i-a muncit. Chiar m-am săturat să fiu asociată cu un astfel de personaj, care are multe datorii în oraș. Cu acești milionari de carton…”, a mai spus Raluca Podea.

Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase, s-a îndrăgostit de Florin Pastramă pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma. Un nou început”. Când a intrat în competiție, pentru premiul de 50.000 de euro, bărbatul era logodit cu Raluca Podea.