Scene halucinante între Brigitte Pastramă și fosta soțului ei. ”Te blestem”

Iancu Andreea 18.09.2020, 15:53
Scene halucinante între Brigitte Pastramă și fosta soțului ei. ”Te blestem”

Brigitte Pastramă trece prin momente dificile. După ce a fost într-un scandal monstru cu propriul său fiu, vedeta are acum noi probleme. Aceasta se confruntă cu o situație neașteptată cu fosta lui Florin Pastramă, soțul său.

Brigitte, terorizată de fosta soțului ei. Ce mesaje de amenințare a primit

Protagonista reality-show-ului de la Antena Stars are de-a face cu o situație neplăcută. Una dintre fostele iubite ale lui Florin Pastramă o hărțuiește cu mesaje de amenințare. Astfel, Brigitte este nevoită să citească lunar cuvintele dure ale femeii. Ajunsă la capătul puterilor, Brigitte a făcut public contul de Facebook al celei care nu îi dă pace, împreună cu câteva capturi de ecran în care se observă mesajele de amenințare.

Se pare că fosta lui Pastramă, pe nume Manuela, încearcă să profite de mariajul pe care îl are Florin cu Brigitte și să obțină eventual o sumă de bani. Domnișoara, însă, este extrem de vehementă și continuă să o amenințe pe vedetă. Mesajele pe care i le trimite brunetei lui Pastramă sunt pline de ură, aducând-o pe Brigitte la capătul disperării.

„Asa om sa fii. Te blestem. Că asta meriți. Vezi că mai am mesajele. Cred că uiți ce scrii.”, i-a scris tânăra divei, potrivit spynews.ro.

Brigitte și Florin Pastramă și-au unit destinele în urmă cu un an de zile
Brigitte și Florin Pastramă și-au unit destinele în urmă cu un an de zile

Ce replică i-a dat Brigitte fostei lui Pastramă

Brigitte este totuși suficient de matură încât să înțeleagă intențiile Manuelei. Totuși, vedeta recunoaște că Florin Pastramă ar fi avut unele datorii față de iubitele sale din trecut.

Pe de altă parte, Brigitte este conștientă că fosta lui Pastramă își dorește să obțină bani de la ea, însă îi oferă un sfat. Vedeta consideră că într-o relație, femeia nu poate doar să primească, ci ar trebui să mai și ofere. Brigitte consideră că în acest mod îți poți demonstra iubirea față de partenerul de cuplu.

„Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui…care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani… Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el. Uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele????”, a scris Brigitte pe pagina sa de Facebook.

Rămâne de văzut dacă mesajul vedetei are vreun impact asupra celei care o hărțuiește.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...