Brigitte Pastramă, către fiica sa: „O să-ți dau o mamă de bătaie!”. Scandal de proporții între cele două. Motivul banal al conflictului

Stan Filon 13.09.2020, 10:48
Brigitte Pastramă, către fiica sa: „O să-ți dau o mamă de bătaie!”. Scandal de proporții între cele două. Motivul banal al conflictului

Brigitte Pastramă pare că și-a cam scăpat copiii din mână! După scadalul monstru pe care l-a avut cu fiul său cel mare, Robi, terminat la secția de Poliție, acum se pare că nici mezina sa, Sara, nu prea o mai ascultă pe mondena sa mamă.

Scandal monstru între Brigitte Pastramă și fiica ei, Sara

Brigitte Pastramă și Sara s-au luat la ceartă, recent, iar scandalul a fost la un pas să degenereze. Brigitte chiar a amenințat-o cu bătaia pe fiica ei de 13 ani, care se pare că fumează. Motivul scandalului nu a fost însă faptul că mezina ar putea să fumeze la vârsta de 13 ani, ci pentru că nu și-a făcut curat în cameră.

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, au vrut să îi facă o surpriză plăcută Sarei, însă aceasta s-a transformat într-un adevărat scandal. Cei doi părinți i-au cumpărat un televizor nou Sarei, însă atunci când au mers în camera fetei, au dat de o adevărată harababură, iar Brigitte s-a transformat dintr-o mamă iubitoare, într-una disperată.

Scandal monstru intre Brigitte Pastrama si fiica ei, Sara
Scandal monstru intre Brigitte Pastrama si fiica ei, Sara

I-a cumpărat televizor nou Sarei, dar camera arăta ca după război

De aici, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Cele două au început să își arunce cuvinte grele, iar la un moment dat Brigitte i-a sugerat să vorbească frumos că altfel o să îi dea o mamă de bătaie. În plus, pe lângă faptul că situația era scăpată de sub control, soția lui Pastramă a găsit și un pachet gol de țigări în camera fetei.

”De ce am găsit pachetul gol de țigări, la 13 ani? Nu mai da vina pe Robi. Acum iei mătura și cureți. Eu am venit să-ți fac curat, să-ți aduc un televizor nou și dau numai peste gunoi în camera ta. Asta e bătaie de joc. Vorbește frumos cu mine că aduc cureaua. O să-ți dau o mamă de bătaie”, i-a spus Brigitte Pastramă fiicei sale, conform spynews.

Ulterior, frumoasa brunetă a mai găsit un pachet de țigări gol, de data aceasta aruncat în fața casei, despre care mezina nu știa nimic.

”Nu sunt ale mele, nu le-am aruncat eu, poate vecinul. Eu nu le iau de pe jos cu mâna. Nu mi se pare deloc ok să mă pui să fac asta și să filmezi”, i-a spus Sara mamei sale.

Cel care a încercat cât de cât să calmeze spiritele a fost Florin Pastramă. ”Noi am venit să-ți facem o surpriză cu televizorul și tu uite ce ai în camera. Tot ce trebuie să faci este să-ți faci curat în cameră și asta e tot”, a spus tatăl vitreg al Sarei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...