Cum trăiesc, de fapt, Brigitte Pastramă și soțul ei după ce au pierdut 100.000 de euro

Rădulescu Valentin 15.09.2020, 17:27

Brigitte și Florin Pastramă sunt un cuplu foarte controversat. Cei doi au primit mai multe reacții negative, dar și pozitive din partea fanilor. Totodată, în ultimul timp, perioada de pandemie le-a cauzat pierderi mari celor două vedete, așa că au fost nevoite să recurgă la alte soluții pentru a-și recupera banii. Cum trăiesc acum Brigitte și Florin Pastramă, după ce vedeta a pierdut 100.000 de euro?

Cum trăiesc Brigitte și Florin Pastramă?

Brigitte și Florin Pastramă pare să se bucure din plin de viață, chiar dacă de-a lungul timpului și-au redus din luxul în care stăteau. La începutul anului, cele două vedete și-au deschis o shaormerie în zona Fundeni din Capitală. Afacerea a mers bine până într-un punct, atunci când au început să intre în vigoare regulile pentru oprirea pandemiei. Dar totodată, cei doi încearcă să câștige pe altă parte, așa că au început filmările pentru reality-show-ul în care vor dezvălui luxul în care trăiesc.

„Am considerat că e cel mai bine pentru noi să valorificăm aceste spaţii, nu să le dăm altora spre închiriere. Am făcut şaormerie în spaţiul vechi şi deocamdată e foarte bine. Eu şi Florin ne ocupăm, am angajat doi băieţi care se pricep să facă shaorma şi am adus un preparat de la mine de acasă, din Timişoara. Se numeşte pleşcaviţă şi e de vită, mai exact din pulpă de viţel. Un meniu cu şaorma medie şi suc la doză costă 15 lei, iar un meniu cu pleşcaviţă, cartofi pai şi suc costă tot 15 lei. Băieţii fac şi pizza, iar meniul cu suc costă şi el 15 lei. Ne dăm tot interesul să fie bine”, spunea Brigitte Pastramă atunci când și-a deschis noul fast-food.

Cum trăiesc, de fapt, Brigitte Pastramă și soțul ei după ce au pierdut 100.000 de euro
Cum trăiesc, de fapt, Brigitte Pastramă și soțul ei după ce au pierdut 100.000 de euro

Brigitte Pastramă, pierdere de 100.000 de euro

Frumoasa vedetă susținea în anul 2019 că a fost nevoită să își închidă afacerea cu haine de firmă, situată într-un mall din Nordul Capitale. Aceasta a mărturisit că a suferit pierderi de 100.000 de euro, din momentul în care a intrat să concureze la celebrul reality-show ”Ferma”. În urma acestui eveniment, Brigitte a decis să deschidă shaormeria, care se pare că a avut succes pentru un timp. Totodată, vedeta a decis să își pună în vânzare vila din Timișoara, pe care cere 300.000 de euro.

„De vânzare spaţiu comercial (care a funcţionat ca restaurant de lux) în zona Fabrica de Bere Timişoara. Suprafata utilă este de 200 m2, incluzând bucătăria şi anexele. Are grup sanitar pentru clienţi şi separat, pentru personal. Curte interioară de 40 m2. Zona bucătăriei este placată în inox şi podea tarkett. De asemenea dispune de curent trifazic iar instalaţiile au fost refăcute şi clădirea renovată în totalitate. Salonul principal are şemineu deschis, funcţional, iar pe întreaga suprafaţă este parchet din lemn masiv aflat în condiţii excelente.  Clădirea este poziţionata pe colţ, fiind foarte vizibilă. Locaţia se vinde nemobilată. S-au făcut demersuri pentru transformare în Spatiu cu altă Destinaţie. Preţ negociabil 330.000 euro”, a scris Brigitte într-un anunț încă valabil.

Urmăriți Impact.ro și pe