Bill Gates, prima apariţie după divorţ. De necrezut ce a avut de spus miliardarul

Ioana Bucur, Mihai Ianoși 24.05.2021, 08:48
Bill Gates, prima apariţie după divorţ. De necrezut ce a avut de spus miliardarul

Separarea de soție a scos la lumină o latură total necunoscută a celebrului miliardar. Infidelitate, comportament nepotrivit față de angajatele de la Microsoft și o prietenie bizară cu un afacerist acuzat de trafic de minore și viol. Bill Gates, prima apariție după divorț. De necrezut ce a avut de spus.

Bill Gates, prima apariţie după divorţ

Melinda și Bill Gates au anunțat că pun punct căsniciei lor, după 27 de ani împreună, moment în care masca pe care o purta de aproape trei decenii, în spațiul public, a căzut. „Cel mai modest miliardar”, „omul de familie” era o iluzie. A fost acuzat de infidelitate, mai multe femei, foste angajate la Microsoft, vorbind despre comportamentul său inadecvat la locul de muncă, avansurile și comentariile indecente ale acestuia. În 2006, după o prezentare făcută de una dintre angajetele companiei pe care o conducea, Gates, imediat după ce ar fi plecat din sala de ședință, i-ar fi scris femeii, invitând-o să ia cina cu el: „Dacă asta te face să te simţi inconfortabil, pretinde că nu s-a întâmplat”. Femeia a ales să pretindă că nu a primit vreodată mesajul.

Pentru Melinda, însă, picăura ce a umplut paharul ar fi fost prietenia bizară pe care o legase soțul ei cu Jeffrey Epstein, un afacerist american acuzat de viol și trafic de minore. Epstein a fost arestat, dar nu a ajuns în fața unui judecător, fiind găsit fără suflare în celula în care era ținut.

Bill Gates, prima apariţie după divorţ
Cuplul era căsătorit de 27 de ani

„Mai repede decât m-aș fi așteptat”

Bill Gates, prima apariție după divorț. În plin proces de separare și partaj, în timp ce presa americană scrie articol după articol în care se dezvăluie detalii tulburătoare despre adevăratul Bill Gates, afaceristul a vorbit nu despre acuzațiile ce i se aduc, ci despre vaccinurile anti-Covid-19 și schimbările climatice.

„Inovația, în special în ceea ce privește vaccinurile, a fost mai rapidă ca niciodată. Mai repede decât oameni ca dr. Fauci și ca mine ne-am fi așteptat. (…) În decurs de un an, de când a apărut virusul și am văzut mutațiile lui, mai multe companii, începând cu Pfizer și Moderna, au avut vaccinuri care s-au dovedit a fi incredibil de eficiente”, a spus Bill Gates, potrivit FoxBusiness.

El a tras un semnal de alarmă, susținând că, în SUA, până nu se va ajunge la un procent de vaccinare a populației de 80%, vor exista încă focare semnificative ale bolii.

„Costul real al pregătirii pentru următoarea pandemie nu este gigantic. Dacă ne uităm la măsurile de precauție pe care le luăm pentru bugetul nostru de apărare, pregătirea pentru o pandemie nu va depăși aproximativ 1%”, crede Gates.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...