Bill Gates şi-a înşelat soţia cu o angajată. Decizia luată de miliardar după ce s-a aflat totul în presă

Ioana Bucur 17.05.2021, 23:13
Bill Gates şi-a înşelat soţia cu o angajată. Decizia luată de miliardar după ce s-a aflat totul în presă

Nici vorbă de un divorț fără scandal. Detalii de neînchipuit ies la iveală despre „apucăturile” miliardarului. Bill Gates și-a înșelat soția cu o angajată. Ce decizie a luat, după ce întreaga poveste a ajuns în presă.

Bill Gates şi-a înşelat soţia cu o angajată

Își crease masca perfectă. Bill Gates era considerat o raritate printre bogații lumii. „Tocilarul” cu chip blând, cu ochelarii mereu la ochi și un zâmbet pe chip, nu părea preocupat de achiziții luxoase, concentrându-și toată atenția asupra familiei sale și fundației caritabile pe care o conducea împreună cu Melinda, femeia care i-a fost alături în ultimii 27 de ani. Însă adevărul este cu totul altul.

Bill Gates și-a înșelat soția cu o angajată a companiei Microsoft. Potrivit Business Insider, dezvăluirile femeii, care a susținut că a avut relații intime cu miliardarul de-a lungul mai multor ani, au dus la declanșarea unei investigații de amploare, la sfârșitul anului 2019. Microsoft a apelat la serviciile unei case de avocatură pentru soluționarea cazului. La scurt timp după, s-a decis că Bill Gates ar trebui să se retragă din consiliul de administrație al gigantului tech pe care îl construise alături de partenerul său de afaceri, Paul Allen. În martie 2020, însă, Gates anunța că renunța la funcția pe care o deținea la Microsoft pentru a se concentra în totalitate pe „prioritățile sale filantropice”, iar poziția oficială a companiei spunea

Bill Gates şi-a înşelat soţia cu o angajată
Melinda și Bill Gates

o povetse diferită de cea a angajatei:

„Microsoft a primit în 2020 o reclamație potrivit căreia Bill Gates a încercat să inițieze o relație intimă cu o angajată a companiei în a doua jumătate a lui 2019. Un comitet al consiliului de administrație a revizuit reclamația cu ajutorul unei firme de avocatură din afara companiei angajate să desfășoare investigația. Microsoft a oferit sprijin extins angajatei care a ridicat această îngrijorare pe tot parcursul investigației”, a declarat un purtător de cuvânt al Microsoft, pentru Business Insider.

 

Melinda Gates, îngrijorată de prietenia soțului ei cu Jeffrey Epstein, acuzat de trafic cu minore

Momentul decisiv ar fi fost, de fapt, cel în care s-a aflat, public, despre prietenia dintre Bill Gates și Jeffrey Epstein. Cei doi s-au cunoscut în 2011, la trei ani după ce Epstein recunoscuse în fața unui judecător că solicitase o prostituată minoră. Melinda i-a cerut soțului ei să stea departe de afacerist, care a murit în închisoare, înainte de a fi judecat pentru trafic cu minore, însă fără succes.

Prietenia bizară a celor doi a fost făcută public în octombrie 2019. Imediat, Melinda a angajat o echipă de avocați pentru divorţ, iar luna aceasta a fost anunţat, tot public, că mariajul lor a luat sfârşit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI