Câți bani vor moșteni copiii lui Bill Gates. Miliardarul vrea să le lase câte o sumă fixă

Nicu Stan 20.05.2021, 13:56
Câți bani vor moșteni copiii lui Bill Gates. Miliardarul vrea să le lase câte o sumă fixă

Câți bani vor moșteni copiii lui Bill Gates. Miliardarul vrea să le lase câte o sumă fixă la fiecare dintre ei. La cât se ridică aceste sume, citiți în articolul de mai jos.

Câți bani vor primi copiii lui Bil Gates în urma divorțului de Melinda. Suma, una infimă

S-a aflat câți bani vor moșteni copiii lui Bill Gates după divorțul miliardarului de soția sa. Astfel, Bill Gates intenționează să le lase la fiecare câte o sumă fixă.

Bill Gates și Melinda Gates au trei copii, însă cel mai des în atenția publicului iese Jennifer Katharine Gates, fiind și cea mai mare. Bill Gates și Melinda Gates și-au anunțat oficial divorțul, însă divorțul se transformă într-unul de scandal.

Bill Gates le da copiilor sai cate 10 milioane de dolari
Bill Gates le da copiilor sai cate 10 milioane de dolari

Divorțul lui Bill și Melinda Gates se tranformă într-unul de scandal

Despre Bill și Melinda Gates, care păreau a fi cuplul perfect, au început să iasă la iveală lucruri urâte. Astfel, pe măsură ce divorțul înaintează, se descoperă tot mai multe despre căsnicia celor doi, lucruri ținute secrete până acum. De asemenea, divorțul miliardarilor scoate la lumină unele dintre vulnerabilitățile acestora.

Pe lângă detaliile din căsnicia celor doi, mulți se întreabă cum se descurcă cei trei copii ai lor și cum fac față situației în care s-au văzut implicați fără voia lor. Acum, în urma divorțului, se pare că Jennifer Gates ar putea obține o moștenire mai mare decât a pretins cândva soțul său, Bill Gates.

Fiica cea mare a cuplului a reacționat după anunțul divorțului

Jennifer Katharine Gates este fiica cea mai mare a celebrului cuplu. Aceasta s-a născut pe 26 aprilie 1996 și are 25 de ani în prezent. Jennifer Katharine Gates este singura care a avut o reacție publică după ce părinții ei au anunțat că se despart.

„Bună ziua prieteni, mulţi dintre voi ştiţi acum de separarea părinţilor mei. Este un moment dificil pentru întreaga noastră familie. Încerc încă să învăţ să mă descurc cu emoţiile mele şi să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalţi membri ai familiei în acest moment”, a scris Jennifer pe Instagram.

Câți ani au ceilalți doi copii ai lui Bill Gates

Cel de-al doilea copil al lui Bill și Melindei este Rory Gates. Acesta s-a născut pe 23 mai 1999 și va împlini 22 de ani în curând.

Al treilea copil al lui Bill Gates este Phoebe Gates, care s-a născut pe 14 septembrie 2002 și va împlini 19 ani.

Copii vor primi suficienți bani ca s-și găsească drumul în viață

Bill și Melinda au decis că toți cei trei copii ai lor vor primi moștenire câte 10 milioane de dolari fiecare. Deși sumele par uriașe pentru o persoană obișnuită, acestea doar mărunțiș în comparație cu valoarea netă totală a averii lui Bill și Melindei Gates.

„Nu cred că toți banii ăștia ar fi buni pentru ei. Vor primi o parte minusculă din averea mea. Asta înseamnă că ei trebuie să-și găsească singuri drumul în viață”, declara Bill Gates.

Urmăriți Impact.ro și pe