Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar cu ultima declarație: „Sunt însărcinată. Nu mă felicitați?”

Ioana Bucur 01.06.2021, 22:11
Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar cu ultima declarație: „Sunt însărcinată. Nu mă felicitați?”

După apariția în spațiul public a primelor informații legate de nunta cu Gabi Bădălău, fosta asistentă TV a venit cu un anunț ce i-a luat pe toți prin surprindere. Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar cu ultima declarație. Cum a ajuns vedeta să spună că este însărcinată.

Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar cu ultima declarație: „Sunt însărcinată”

A treia oară cu noroc! După aproape jumătate de an de iubire cu nabădăi, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar pregăti să facă marele pas chiar în această vară, potrivit unor surse. Pe fondul zvonurilor apărute în spațiul în ultimele zile, fosta asistentă TV a venit cu un „Breaking News” de zile mari, așa cum a spus chiar ea.

În cabina de machiaj, frumoasa blondă a fost fermecată de burtica de gravidă a make-up artistului care se ocupa de ultimele detalii ale look-ului ei. Cele două femei au avut un schimb savuros de replici, filmat de Bianca și postat pe contul ei de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Bianca Drăgușanu: –  Avem o micuță burtică și cică dacă faci așa (n.r. – atinge burta de gravidă a blondei) se ia aici (n.r. – arătând spre abdomenul ei).

Make-up artist: – Se ia.

Bianca Drăgușanu: – Se ia aici (n.r. – se întoarce cu abdomenul spre burtica tinerei însărcinate). Să se ia un pic. Estoy embarazada. Amigos, estoy embarazada (n.r. – Sunt însărcinată. Prieteni, sunt însărcinată). (…)De mâine, sunt însărcinată, pentru că am pus mâna aici, la burtică (n.r. – mai atinge încă o dată burtica graviduței). Doi iepurași o să fie! Sunt însărcinată, ăsta este breaking news acum. Nu mă felicitați?

Bianca Drăgușanu și-a pus fanii pe jar cu ultima declarație: „Sunt însărcinată”
Bianca Drăgușanu: „Sunt însărcinată”

Dacă „Breaking News”-ul a fost o glumă, Biancăi i-a scăpat, totuși, un indiciu important despre planurile de viitor cu Gabi Bădălău. Încântată de ce vedea în oglindă, ea a întrebat-o pe make-up artist dacă nu vrea să o machieze și la nuntă.

Ce condiție au pus părinții lui Gabi Bădălău înainte de nuntă. Fosta asistentă TV a acceptat

„A treia oară când o să mă mărit, o să fie cu noroc”, spunea Bianca Drăgușanu, când era întrebată despre o posibilă căsătorie cu Gabi Bădălău. Potrivit unor surse citate de Cancan, cei doi iubiți ar fi cu pregătirile în toi pentru nuntă. Însă, înainte să caute inelul, rochia, florile, restaurantul, viitorii socri au purtat discuții și negocieri serioase cu fosta asistentă TV. Se pare că blonda a semnat deja un contract prenupțial, ea fiind de acord cu toate condițiile impuse de părinții logodnicului ei. Citiți AICI mai multe detalii despre nunta anului în lumea mondenă din România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...