Dezvăluiri șocante făcute de Bianca Drăgușanu. Ce a pățit fiica ei: „A stat vânătă 7 zile”

Ana Ionescu 01.06.2021, 21:08
Dezvăluiri șocante făcute de Bianca Drăgușanu. Ce a pățit fiica ei: „A stat vânătă 7 zile”

Bianca Drăgușanu a făcut recent dezvăluiri șocante despre fiica ei. Micuța Sofia a stat 7 zile cu vânătăi, în urma unui incident petrecut la grădiniță. Blonda a fost extrem de revoltată.

Ce a pățit fiica Biancăi Drăgușanu la grădiniță

Bianca Drăgușanu a fost invitată la Teo Show, unde a făcut o dezvăluire șocantă. Blonda a mărturisit că fiica ei a trecut printr-o traumă la grădiniță și a decis să o mute la o altă instituție școlară. Bianca a povestit că fiica ei a fost muşcată de un alt copil în timp ce era la grădiniță. Mușcătura a fost una atât de puternică încât Sofia a stat cu vânătăi 7 zile, iar urmele dinților rămăsesere pe piciorul micuței.

“Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație. S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestit Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir la Kanal D.

Dezvaluiri socante facute de Bianca Dragusanu. Ce a patit fiica ei A stat vanata 7 zile 3
Dezvaluiri socante facute de Bianca Dragusanu. Ce a patit fiica ei A stat vanata 7 zile

Sofia a avut probleme de sănătate

Bianca a povestit că în ultima perioadă, fetița ei a avut și probleme de sănătate. Sofia s-a confruntat cu tuse o urâtă ce a durat aproape o lună. Ea nu s-a putut abţine şi a făcut aluzie și la relația tensionată pe care o are cu fostul său soț, Alex Bodi.

“În ciuda tuturor evenimentelor, astea care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în care a tușit vreo trei săptămâni și nu știam ce să îi mai fac. Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat.

Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec”, a mai declarat partenera de viață a lui Gabi Bădălău.