Ramona Gabor, o nouă intervenție estetică. Vedeta a ajuns să semene leit cu Bianca Drăgușanu

Ioana Bucur, Ciprian Ioana 31.05.2021, 17:39
Ramona Gabor, o nouă intervenție estetică. Vedeta a ajuns să semene leit cu Bianca Drăgușanu

A ieșit din umbra surorii sale și a reușit să își construiască propriul nume nu doar în showbiz, ci și în lumea afacerilor. Fosta asistentă TV a făcut o mărturisire neașteptată. Ramona Gabor, o nouă intervenție estetică. Vedeta a ajuns să semene leit cu Bianca Drăgușanu.

Ramona Gabor, o nouă intervenție estetică. Frumoasa brunetă a ajuns să semene leit cu Bianca Drăgușanu

De nouă ani, pentru Ramona Gabor, „acasă” a ajuns să însemne Dubai, nu România. Cu toate că făcea pași importanți spre o carieră în televiziune și era nelipsită de la cele mai importante evenimente mondene din București, Ramona Gabor a luat exemplul surorii sale, Monica, și a vrut să își încerce norocul departe de țară. După ce a lucrat mai mulți ani ca model, frumoasa brunetă și-a deschis, în plină pandemie, o afacere ce se bucură de un succes impresionant.

Ramona arată impecabil, însă, cu trecerea timpului, chiar și cele mai frumoase femei au nevoie de puțin ajutor de la specialiști. Ramona Gabor a mărturisit, pe pagina sa de Instagram, că a vrut să șteargă de pe chipul ei câteva riduri, așa că și-a făcut o mică intervenție estetică:

„Este a doua oară când îmi injectez botox. S-a împlinit un an de când am făcut-o prima oară și chiar îmi lipsea”, a recunoscut Ramona Gabor, într-un InstaStory. După ce a terminat procedura, ea a adăugat: „Nu puteți să vedeți rezultatele acum. Încă nu pot să-mi mișc fruntea, dar o să vin iar aici peste două săptămâni, pentru un retuș”.

Puțini sunt cei care știu despre prietenia strânsă ce le leagă pe Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu. În ciuda faptului că se văd foarte rar, cele două nu ratează nicio ocazie să se întâlnească, atunci când Ramona se întoarce în țară, iar cea mai bună dovadă sunt fotografiile pe care le postează pe platformele de social media. De fapt, dacă privim imaginile cu atenție, observăm că Ramona a ajuns să semene leit cu Bianca Drăgușanu. Explicația ar putea fi una destul de simplă: având în vedere că sunt atât de apropiate, nu ar fi exclus să apeleze la același medic plastician.

Ramona Gabor, o nouă intervenție estetică. Vedeta a ajuns să semene leit cu Bianca Drăgușanu
Ramona Gabor și Bianca Drăgușanu

Locuiește de nouă ani în Dubai: „Este orașul pe care îl numesc acasă”

Recent, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Impact.ro, Ramona Gabor dezvăluia că după ani petrecuți acolo, Dubai a ajuns să fie „acasă” pentru ea, deocamdată. Anul trecut, în plină pandemie, bruneta a avut curajul să își deschidă propria afacere – o colecție de parfumuri ce pot fi cumpărate și de clienții din Europa, inclusiv România.

„Locuiesc in Dubai de nouă ani. Așadar, este orașul pe care îl numesc acasă. Nu știu dacă voi rămâne definitiv aici pentru că viața este imprevizibilă, însă în acest moment nu mă văd locuind în alta parte. Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Întodeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca model, am avut, de-a lungul timpului, tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Facem livrări și în Europa, inclusiv în România”, a spus Ramona Gabor, pentru redacția Playtech-Impact.