Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Cum arată acum

Ana-Maria Tudor 17.05.2023, 08:37

Bianca Drăgușanu a consultat din nou medicul estetician pentru o nouă procedură. Vedeta a impresionat pe toată lumea cu rezultatele obținute. Bianca Drăgușanu a vizitat din nou medicul estetician și alege să ignore criticile care i se adresează în legătură cu intervențiile estetice. În ciuda opiniilor exprimate de mulți fani, care consideră că exagerează în transformarea sa fizică, vedeta pare hotărâtă să continue pe propriul ei drum.

Pentru ce îmbunătățiri a apelat vedeta la medicii esteticieni

Marți, prezentatoarea de la Kanal D2 a făcut o nouă vizită la cabinetul medicului estetician, cele două colaborează de mult timp și astfel au creat o legătură de prietenie strânsă. Aceasta și-a surprins fanii printr-o postare pe Instagram Story, în care le-a dezvăluit că intenționează să facă noi îmbunătățiri.

Cati bani a incasat Bianca Dragusanu pentru Asia Express. Suma este uriasa, abia acum s-a aflat

Bianca Drăgușanu, fosta asistentă TV, nu este mulțumită de aspectul său actual și dorește să obțină perfecțiunea. Așadar, a discutat cu medicul estetician și i-a comunicat dorința sa privind îmbunătățirea feței. Bianca Drăgușanu își dorește să aibă întotdeauna un aspect tânăr și să încetinească procesul de îmbătrânire. Pentru a atinge acest obiectiv, vedeta a optat pentru injecții cu baby botox în obraji, pleoape, mandibulă și șanțurile nazolabiale, în vederea obținerii unei simetrii perfecte. Procedura necesită reînnoirea la intervale regulate, fie o dată la jumătate de an, fie o dată pe an, conform spuselor medicului.

”Începem cu baby botox, e o injectare foarte superficială și o cantitate extrem de mică de toxină botulinică. Nu se injectează la nivelul frunții sau la nivelul ochilor, este o injectare diferită. Se relaxează, înțepătura este superficială, și în seringă este foarte putină toxină. Vom avea doar două pișcături”, a menționat medicul estetician Alexandra Filip, într-un Instastory al Biancăi Drăgușanu.

Fosta asistentă TV va observa primele rezultate în aproximativ două zile, însă efectele reale ale procedurii vor fi vizibile abia după două săptămâni. Deși își dorește să vadă îmbunătățiri imediate, Bianca recunoaște că este conștientă că procesul necesită timp. În plus, ea nu se teme de disconfortul sau de durerea asociate cu injectările de acid hialuronic, pe care le efectuează în mod regulat.

”Nu e dureros, dar eu mereu vreau mai mult, ceea ce nu e așa rău. Acum refacem „șanțurile” astea. Deși îmi fac botox de atâția ani și știu, tot îmi fac așteptări după o zi pe alta. Dacă s-ar putea să fie chiar instant”,a mai spus Bianca Drăgușanu, pe rețelele sociale.

Bianca Drăgușanu: „Eu am recunoscut toate intervențiile”

De când a intrat în atenția publicului, Bianca Drăgușanu a fost cunoscută pentru intervențiile estetice la care a apelat. De-a lungul anilor, mulți au criticat-o pentru aspectul său, considerând că exagerează cu numărul intervențiilor. În presă se zvonește că ar fi efectuat peste 30 de astfel de proceduri.

”Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic că mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau că mi-am pus nu știu ce măști și de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate intervențiile. Dacă nu le convine unor invidioși, e problema lor. Eu o să mă operez până mor”, a spus Bianca Drăgușanu într-un interviu, potrivit fanatik.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe