Bianca Drăgușanu, prima declarație despre burta de gravidă: “Câteodată pot fi așa!” Imaginile vorbesc de la sine

Badea Violeta 11.05.2023, 11:53

Bianca Drăgușanu are o relație de mai bine de doi ani de zile cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău, și, recent, au apărut zvonuri în presă conform cărora cei doi îndrăgostiți ar aștepta un copil. În urmă cu puțin timp însă, frumoasa blondină a făcut primele declarații pe seama acestui subiect. Iată ce spune vedeta despre burta de gravidă!

Ce spune Bianca Drăgușanu despre burta de gravidă? Vedeta a spus clar

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După doar un an de relație, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a cerut-o de soție pe blondină. Se întâmpla în anul 2021, în timpul unei vacanțe în Maldive.

Atunci, vedeta de la Kanal D2 accepta propunerea iubitului ei, fără să stea prea mult pe gânduri. Acum, la doi ani distanță de la acel moment, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora cei doi ar urma să devină părinți.

Însă, Bianca Drăgușanu neagă informația potrivit cărora ar fi gravidă pentru a doua oară. De altfel, partenera lui Gabi Bădălău a făcut și o demonstrație în acest sens. Ea a publicat câteva imagini pe Instastories, în care se vede clar că are un abdomen bine lucrat.

„Eu fiind om la rândul meu, am și eu perioade când mănânc și poate mă balonez. Acum, uitați-vă cum arăt și acum uitați-vă cum pot să arăt! Suntem oameni cu toții!”, a declarat blondina pe rețelele sociale.

Citește și Gina Pistol și Bianca Drăgușanu, pe lista secretă a unui milionar român. Sunt dezvăluiri incendiare!

Bianca Dragusanu, prima declaratie despre burta de gravida 1
Bianca Dragusanu, despre burta de gravida 

Bianca Drăgușanu, despre cel de-al doilea copil. Ce decizie ar fi luat vedeta

Bianca Drăgușanu este mama unei fetițe de 6 ani. Micuța Sofia Natalia a rezultat din mariajul cu Victor Slav. Însă, vedeta ar fi vorbit cu apropiații săi despre cel de-al doilea copil.

Își mai dorește sau nu vedeta un al doilea copil? Ei bine, surse din anturajul Biancăi Drăgușanu au declarat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, faptul că iubita lui Gabi Bădălău nu ar avea planuri de a rămâne din nou însărcinată. Aceștia susțin că vedeta nu și-ar mai dori alți copii, asta pentru că perioada de sarcină ar fi fost foarte dificilă pentru ea.

Citește și Victorie uriașă pentru Bianca Drăgușanu. A câștigat războiul pornit de Claudia Pătrășcanu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...