Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie. A făcut publice imaginile groazei, după ce a recunoscut coșmarul prin care a trecut

Ana Anitoiu 11.02.2021, 10:26

Bianca Drăgușanu a fost snopită în bătaie, în trecut. Vedeta a făcut publice mai multe imagini ale groazei, făcute după ce a fost victima unor violențe, recunoscând că a trecut printr-un coșmar. Diva a ținut să arate ea însăși ce a trăit și le-a transmis un mesaj unor foști prieteni care ”s-au vândut” și au trădat-o, arătând o fotografie cu ea. În plus, splendida blondă a spus că regretă că a petrecut trei ani din viață alături de Alex Bodi, dar fără să îi pronunțe numele, și a dezvăluit cine o face, de fapt, extrem de fericită în prezent.

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie. De ce s-a hotărât să publice imagini cu ea lovită

Mai exact, Bianca Drăgușanu s-a hotărât să facă publice imagini cu ea snopită în bătaie după ce cineva din anturajul ei a dat publicității o altă imagine în care vedeta apărea tumefiată la față, dar în urma unei operații de blefaroplastie. Diva a explicat că a luat această decizie deoarece a considerat că cine a trădat-o astfel urma să dea și aceste fotografii din urma unor agresiuni.

”Tocmai am aterizat și la aeroport am fost așteptată de o echipă care m-a filmat și mi-a luat un interviu și mi-a prezentat o poză cu mine tumefiată toată la față. Eu n-am mințit niciodată cu privire la operațiile mele estetice și că îmi place să fiu tunată. Îmi place, da, să am buzele mari, să fac botox. Da, mi le-am făcut, și pe probabil o să mi le fac toată viață mea, atât timp cât eu mă simț bine cu mine. Anul trecut pe vremea asta mi-am făcut o operație de blefaroplastie. Eu am arătat și mai rău de atât la față, pentru că am fost proastă, am tăcut și am iertat. Pe mine mă deranjează altceva – de ce să dea poză cu mine acum, în contextul în care eu știu că am vorbit doar cu trei persoane la telefon?”, a spus ea, într-un story pe Instagram.

Bianca Dragusanu, snopita in bataie. A facut publice imaginile groazei, dupa ce a recunoscut cosmarul prin care a trecut
Bianca Dragusanu, snopita in bataie

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie: ”Unde e încredere prea multă poți să treci în pragul celălalt – prostie”

De asemenea, Bianca Drăgușanu a spus că după perioada în care a fost snopită în bătaie a învățat din greșelile ce i-au aparținut. În plus, vedeta a spus că o va face cunoscută pe acea persoană care a trădat-o, dând o astfel de poză cu ea, după o operație estetică și urmând, probabil, să publice și altele, cu ea bătută.

”Unde e încredere prea multă poți să treci în pragul celălalt – e prostie. Dacă tu crezi vreodată în viața ta că ai iertat faptul că ți se da o palmă și că nu o să se mai întâmple asta niciodată te cam înșeli. Așa e și cu înșelatul. Dacă te înșală o data, față mea, te înșală toată viață. Așa că frână! Stați cuminți, că dau eu pozele cu mine, n-am de ce să mă ascund. Încep eu să va fac istoricul să vedeți prin ce am trecut cu câțiva ani înainte că să nu dea ei pozele. Le dau eu. toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap. De azi înainte nu mă mai atinge nimic din ce faceți voi”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu: ”Am depus o plângere penală”

Totodată, Bianca Drăgușanu a spus că a depus o plângere penală după ce a fost victima unor violențe. În plus, vedeta a precizat că a învățat din greșelile ei și că nu mai este dispusă să mai facă vreun compromis și cu atât mai puțin să se întoarcă vreodată în ”iad”.

”Eu mi-am promis mie că nu voi mai ajunge niciodată în postură în care să mai compromit ceva în viață mea. Nimic. Nici măcar o zi. Nici măcar o minciună. Nici măcar o prefăcătorie. Nimic. Nici măcar prieteni falși. Nimic de genul asta. Eu consider că am învățat din greșeli și n-am să mă mai întorc niciodată în iad și n-am nicio problemă să îmi asum. (…) Pozele sunt din urmă unor violențe pentru care eu am depus și o plângere penală de care se ocupă avocatul meu”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu, despre Alex Bodi și despre cine o face fericită, de fapt

Mai mult, Bianca Drăgușanu a spus că în prezent este fericită, liberă, asumată și independentă. Și-a sfătuit fanii să nu ierte prea mult și să nu treacă peste infidelitate sau agresivitate. În plus, a spus că a regretat că a pierdut trei ani lângă Alex Bodi, fără să îl numească. Vedeta a dezvăluit și cine o face fericită, de fapt, precum și cine este posibilul trădător din anturajul ei.

”Am vorbit cu trei persoane. Una dintre ele mi-a fost prietenă. E din Târgoviște. Joacă în altă tabără acum. Celelalte două fac parte dintr-o familie în care eu am botezat o fetiță. Cele trei persoane suspecte care ar fi putut să dea poză cu mine operată de blefaroplastie. Se presupuneau că sunt prietenii mei, dar se pare că s-au vândut foarte ușor. Și mai este o persoană cu care eu am împărțit trei ani din viață, pe care îi regret că i-am pierdut lângă ea. Nu îmi face plăcere să vorbesc despre ce a fost. Sofia este cea care mă face cea mai fericită, de patru ani încoace”, a încheiat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe