Gabi Bădălău rupe tăcerea! Adevărul nebănuit despre relația cu Bianca Drăgușanu. Primele declarații despre despărțire

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 08:37

Gabi Bădălău a pus-o pe jar pe Bianca Drăgușanu după ce a fost fotografiat într-un club, alături de trei domnișoare. Pentru că toată lumea se aștepta ca relația celor doi să evolueze către o căsătorie, după ce Bianca și-a declarat sentimentele față de noua etapă din viața sa, escapada lui Bădălău vine ca un fulger asupra frumoasei blondine. Cum justifică Gabi Bădălău ieșirea cu alte femei și ce spune despre relația cu Bianca Drăgușanu?

Relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu pare să scârțâie. Ce a declarat blondina

Povestea de dragoste dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu pare să treacă printr-un impas. Cei doi au petrecut momente fabuloase unul în compania celuilalt în vacanța din Dubai și Maldive, iar lucrurile păreau să se îndrepte către o nouă căsătorie. Bianca declara că trăiește momente incredibile alături de bărbatul care i-a redat din nou zâmbetul și chiar părea că se gândește să răspundă din nou afirmativ la o cerere în căsătorie. Însă socoteala de acasă nu s-a potrivit nici de data aceasta, iar relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu nu mai pare atât de roz precum lăsau cei doi să se vadă.

După ce a fost surprins de către paparazzi spynews.ro în compania a trei domnișoare, într-un club, băiatul de bani gata a oferit declarații cu privire la seara petrecută alături de cele trei femei. Chiar în momentul în care Bădălău se afla în club, Bianca ateriza de la Timișoara, pe aeroportul din Capitală. Din păcate, cel care ar fi trebuit să îi fie iubit nu a venit să o întâmpine. Gestul bărbatului a enervat-o la culme pe divă, care nu s-a sfiit să îi transmită un mesaj dur, plin de ironie, pe rețelele de socializare.

Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Putem vorbi despre o despărțire între Bianca și Gabi Bădălău?
Putem vorbi despre o despărțire între Bianca și Gabi Bădălău?

Bădălău: “Nu există nicio despărțire.” Ce spune bărbatul despre escapada cu cele trei tinere

Deși toată lumea vorbește deja despre faptul că iubirea pasională dintre Gabi și Bianca a apus, bărbatul declară că nu este vorba despre nicio despărțire. El are numai cuvinte de laudă la adresa Biancăi, pe care o consideră prietena sa. Cu toate acestea, nu a considerat că trebuie să o ia de la aeroport în seara în care blondina a revenit în București, în schimb, el a petrecut în club, alături de alte trei femei.

Nu există nicio despărțire. Nu s-a despărțit nimeni, nu a murit nimeni. Mâine e vineri, poimâine e sâmbătă. Relațiile dintre noi sunt civilizate. Bianca e o fată foarte mișto și foarte ok. E prietena mea. Nu am ce să infirm sau să confirm, a spus Bădălău în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, la Antena Stars.

În privința celor trei domnișoare cu care s-a văzut în club, Bădălău susține că sunt doar niște vecine de palier, pe care ulterior le-a condus și acasă.

Da, fetele erau vecinele mele și le-am condus acasă, că stăteau pe palier cu mine, în bloc cu mine. Și le-am condus acasă, sunt vecinele mele. Cred că Bianca avea mașina la aeroport și nu mi-a cerut lucrul ăsta. Dacă mi l-ar fi cerut, cred că mă duceam să o iau, a explicat Gabi în intervenția sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI