Bianca Drăgușanu, la capătul puterilor. I-a dat fatala lui Bodi: „Vreau să vă dau o știre bombă”

Iancu Andreea 12.11.2020, 20:42
Bianca Drăgușanu, la capătul puterilor. I-a dat fatala lui Bodi: „Vreau să vă dau o știre bombă”

Blondina a revenit după excursia în Dubai și este pregătită să îi dea o lovitură neașteptată lui Bodi. Bianca Drăgușanu a mărturisit care sunt planurile sale de viitor, care îl vor surprinde pe fostul său partener de viață.

Bianca Drăgușanu: „Vreau să vă dau o știre bombă”

Într-o perioadă în care fostul său iubit, Alex Bodi, se confruntă cu acuzații grave de proxenetism, Bianca Drăgușanu se bucură de statutul de femeie singură. Deși a revenit dintr-o călătorie în Dubai la numai câteva ore după ce Bodi a fost ridicat de DIICOT, blondina a aflat repede din presă despre cele întâmplate și a dezvăluit ce știe ea despre această situație.

„Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat, a spus Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Bianca a dezvăluit ce planuri de viitor are. Astfel, blondina urmează să o ia pe fetița sa Sofia împreună cu ea în Dubai pentru o vreme.

„Vreau să vă dau o știre bombă. Vin acasă, o iau pe Sofia și mă întorc în Dubai. Pentru că viața în Dubai chiar este ca în Rai. Abia aștept să vin să-mi iau copila și să stăm aici un timp, așa cum ne place nouă. Abia aștept! Sofia, vine mami după tine! Te iubesc! Ne vedem în curând.” , a declarat Bianca Drăgușanu printr-un Instastory.

Daria Radionova, noua prezență feminină din viața lui Alex Bodi
Daria Radionova, noua prezență feminină din viața lui Alex Bodi

Alex Bodi, deja în brațele Dariei Radionova, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Întrebată despre situația în care se regăsește Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a continuat să susțină că fostul său soț este nevinovat.

„Care soț? Fostul soț! Nu am nicio legătură! Eu sunt Bianca Drăgușanu! De mult nu ne mai leagă nimic! Fiecare are viața lui de multă vreme! Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i se întâmplă! Este nevinovat și cu siguranță va trece și peste impasul acesta! Îi doresc sănătate! O să se descurce, pentru că e nevinovat!”, a declarat Bianca în exclusivitate pentru Spynews.ro.

În timp ce Bianca i-a transmis gânduri bune lui Bodi, în ciuda despărțirii, Alex Bodi pare să fi trecut deja peste relația cu blondina. Acum afaceristul și-a regăsit pacea în brațele rusoaicei Daria Radionova. Aceasta din urmă se afla în vila lui Bodi atunci când oamenii legii au descins.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...