Motivul pentru care Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău. ”Ea merită ceva mai bun decât mine”

Ana Ionescu 02.06.2021, 17:51
Motivul pentru care Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău. ”Ea merită ceva mai bun decât mine”

Toată lumea se aștepta ca Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau să ajungă în curând în faţa altarului, mai ales că se specula că va fi cea mai tare nuntă a anului 2021. Din păcate, bomba zilei a venit chiar de la Gabi Bădălau.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau și-au spus adio

Gabi Bădălau a anunțat, în direct, în cadrul unei emisiuni TV că a pus punct relației cu Bianca Drăgușanu. Acesta a mărturisit că nu vrea să dea foarte multe detalii despre despărțire și vrea să rămână doar cu amintirile frumoase.

“Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun. Sper că este ultima oară când vorbesc despre acest subiect. Sper că am fost destul de clar și înțelept și îmi doresc că toată lumea să fie bine. Am considerat de comun acord că această relație nu duce nicăieri și Bianca merită ceva mai bun decât mine. Suntem diferiți că oameni, ne dorim lucruri diferite. Am decis de comun acord”, a mai spus afaceristul la Antena Stars.

Și mai șocant a fost faptul că Gabi Bădălau a mărturisit că nu a vorbit niciodată cu Bianca despre căsătorie, iar toate informațiile care au apărut în presă sunt doar minciuni.

”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii”, a declarat Gabi Bădălău, în direct la Antena Stars.

motivul pentru care Bianca Dragusanu s-a despartit de Gabi Badalau 2
Motivul pentru care Bianca Dragusanu s-a despartit de Gabi Badalau 

Alex Bodi, motivul despărțirii? Ce spune Gabi Bădălau

Gabi Bădălau a mărturisit că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, nu a fost motivul despărțirii lor. Fiul de milionar a precizat că nu se mai înțelegea bine cu blonda și vrea să se concentreze pe viitor pe familia și copiii săi.

”Eu am avut încredere în Bianca. Nu au contat pentru mine acele întâmplări neplăcute pentru ea (n.r. întâlnirile cu Alex Bodi). Nu mă interesează subiectul. Nu contează pentru mine asta. Nu mă interesează. E cel mai bun lucru în momentul ăsta pentru mine. Dacă am ales să fac pasul ăsta și să spun cu subiect și predicat lucruri, înseamnă că-mi asum. Pentru mine contează foarte mult ce spun copiii mei, familia mea, apropiații mei. Mi-e greu să vorbesc, nu vreau și încerc să fiu optimist, să mă gândesc la viitorul copiilor. Nu mă interesează părerea Claudiei despre vreo iubită de-a mea actuală sau viitoare. Nu mă interesează. Am ales să punem punct pentru că nu ne înțelegeam noi bine și e mai bine fiecare pe drumul lui.”, a conchis Bădălau.

Urmăriți Impact.ro și pe