Becali speră să dea lovitura cu un nou proiect. Patronul FCSB e pregătit să dezvolte o afacere mai veche

Stan Filon 12.10.2022, 12:14
Becali speră să dea lovitura cu un nou proiect. Patronul FCSB e pregătit să dezvolte o afacere mai veche

Gigi Becali speră să dea lovitura cu un nou proiect! Este unul mai vechi, dar de pe urma căruia omul de afaceri speră să aibă câștiguri substanțiale. În plină criză economică, finanțatorul FCSB vrea să demareze un proiect imobiliar ambițios, chiar la granița dintre București și județul Ilfov. Miliardarul a pus deja la dispoziție un teren pe care urmează să fie ridicat un ansamblu imobiliar.

Becali speră să dea lovitura cu un nou proiect

Gigi Becali demarează un nou proiect imobiliar, prin firma Arcom, al cărui acționar majoritar este. Firma a ieșit din procedura de insolvență încă de anul trecut, după 12 ani, iar acum afaceristul a adus drept aport la capital un teren de lângă pădurea Andronache, aflată la limita Bucureștiului cu Voluntari, potrivit economica.net. 

„Există intenția unanimă a acționarilor existenți de a desfășura activități de dezvoltare imobiliară pe terenul ce urmează a se aduce ca aport la capitalul social de către George Becali, pentru acest nefiind însă clarificată situația de urbanism, prin poziționarea sa fiind apt să obțină în perioada următoare un regim urbanistic corespunzător”, se arată în Monitorul Oficial, consultat de sursa citată.

Becali spera sa dea lovitura cu un nou proiect. Patronul FCSB e pregatit sa dezvolte o afacere mai veche
Becali spera sa dea lovitura cu un nou proiect. Patronul FCSB e pregatit sa dezvolte o afacere mai veche

Vrea să construiască pe un teren de 25.000 de metri pătrați

Terenul pe care Gigi Becali l-a adus drept aport la firma respectivă are aproape 25.000 de mp, dintre care 2 hectare de pădure. Terenul a fost evaluat la peste 18 milioane de lei.

Firma de construcții Arcom a lui Gigi Becali nu ar fi la prima dezvoltare rezidențială. Compania a mai demarat în trecut construcția a trei blocuri în Pipera, însă criza financiară a oprit lucrările din șantier. Ulterior, construcțiile au fost cumpărate de un investitor din Marea Britanie.

Gigi Becali declara anul trecut pentru sursa citată faptul că are sute de hectare de teren în nordul Capitalei, din care a tot vândut în ultimii ani unor dezvoltatori imobiliari. Acum însă are în plan investiții de sute de milioane de euro. Pe unele dintre aceste terenuri au avut proiecte imobiliare și fiicele sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...