EXCLUSIV

Cum își vinde Gigi Becali apartamentele, deși sunt mai scumpe decât prețul pieței. Explicația omului său de vânzări: „Clienții sunt cuceriți”

Alexandru Catalan 15.08.2022, 18:27
Cum își vinde Gigi Becali apartamentele, deși sunt mai scumpe decât prețul pieței. Explicația omului său de vânzări: „Clienții sunt cuceriți”

Gigi Becali a dat din nou lovitura! De data asta în domeniul imobilar! Chiar dacă în fruntea firmei se află una dintre fiicele sale și ginerele acesteia, Teodora Becali și Mihai Theodor Mincu, latifundiarul din Pipera tot se poate lăuda că ceea a promis a dus la îndeplinire. Fiindcă oferta scoasă la vânzare sub titulatura generică de „Becali Imobiliare” a avut și are un mare impact asupra clienților.

Din circa 200 de apartamente, câte 96 pentru primele două blocuri aproape de finalizare, firma lui Gigi Becali se poate lăuda cu antamarea majorității apartamentelor scoase la vânzare în zona Voluntari. Sandu Săndulescu, omul care se ocupă de vânzarea acestora, a dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro secretul din spatele succesului patronului de la FCSB.

Cum își vinde Gigi Becali apartamentele și vilele

„Numele lui Gigi Becali exercită o atracție foarte mare. Și oferă la pachet și o garanție pe care am aflat-o chiar de la clienți. Cei mai mulți dintre cei cu care am interacționat mi-au spus același lucru: preferăm să cumpărăm de la Gigi Becali fiindcă avem garanția că nu ne va trage nimeni în piept. El are bani, deci nu trebuie să se îmbogățească pe spinarea altora!”, a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro Sandu Stănculescu, reprezentant de vânzări al firmei MTM Residence, cea care se ocupă de vânzarea apartamentelor construite de firma lui Gigi Becali.

În total, potrivit informațiilor inițiale ar trebui ridicate patru blocuri, fiecare cu câte cu câte 96 de apartamente. Primele două vor fi gata finisate în septembrie 2022, iar restul, un an mai târziu, în septembrie 2023. În acest moment, mai sunt disponibile doar 11 apartamente din totalul celor propuse. Dacă inițial pentru un apartament cu două camere al celor de la MTM Residence, prețul era de 82.000 de euro + TVA, între timp prețul a ajuns la 103.500 euro.

Ultimele blocuri de apartamente dezvoltate de Becali in Pipera

Scumpirea e pusă exclusiv pe seama exploziei prețurilor materialelor de construcție, înregistrată în ultimele luni, de când a început războiul din Ucraina, cu precădere. Suprafața utilă a unui asemenea apartament este de 64 de metri pătrați. Un apartament de 3 camere va costa 129.900 de euro + TVA.cel al unui apartament cu patru camere, de 206.000 de euro, la care se adaugă TVA-ul. Costurile cele mai mari, 336.000 de euro + TVA, sunt alocate penthouse-urilor de la ultimul etaj.

„Tineri, de la multinaționale, dar și din Republica Moldova”

Potrivit lui Sandu Stănculescu, clientela atrasă de oferta propusă în portofoliul celor de la „Becali Imobiliare” a atras categorii dintre cele mai diverse: „Ne-au bătut la ușă și tineri, care lucrează în diverse multinaționale, și oameni cu vârste între 40 și 45 de ani, dar și persoane din Republica Moldova care vor să-și cumpere un apartament modern în București”.

Ca modalități de plată, conform declarațiilor aceluiași Sandu Stănculescu, sunt acceptate toate cele cunoscute în prezent pe piața imobiliară, cu excepția ratelor la dezvoltator.

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea, ne vom extinde foarte mult. Vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut. E cerere multă, ofertă nu prea e. Am zis Hai să ne apucăm să facem . Eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele. Răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă și că nu-i păcălește nimeni. Dacă cineva vinde cu 1.500 de euro metru pătrat, eu voi vinde cu 200 de euro mai puțin decât toți dezvoltatorii”, a sunat declarația de anul trecut pe această temă a lui Gigi Becali. Una care pare acoperită de realitate.

În plus, oamenii lui Gigi Becali dezvoltă și o serie de vile-tip. Primele opt au fost deja cumpărate, în construcție fiind alte 18. Prețul unui asemenea produs este astăzi de 424.900 de euro plus TVA. Toate acestea sunt dezvoltate pentru moment doar în zona de confluență dintre București și orașul Voluntari.

Urmăriți Impact.ro și pe