Aurel Pădureanu e disperat. Artistul a fost nevoit să renunţe la vila din Bragadiru: „Eu nu pot să stau la bloc”

Ioana Bucur 04.06.2021, 16:38
Aurel Pădureanu e disperat. Artistul a fost nevoit să renunţe la vila din Bragadiru: „Eu nu pot să stau la bloc”

Aurel Pădureanu e disperat după moartea Corneliei Catanga. Doborât de dificultățile financiare, artistul a fost nevoit să renunțe la vila din Bragadiru. De ce spune că nu poate să locuiască la bloc.

Aurel Pădureanu e disperat. A renunțat la vila din Bragadiru

Aurel Pădureanu și fiul său nu au mai putut acoperi chiria lunară pe care o plăteau pentru vila din Bragadiru. Artistul a ajuns să fie evacuat din locuință și s-a mutat într-un apartament din Rahova, tot în chirie. Refuzat de Gigi Becali, Pădureanu a primit un ajutor nesperat de la un primar de sector, care s-a oferit să îi achite costurile unei chirii pentru o casă la curte, artistul explicând că nu poate locui la bloc din pricina zgomotului pe care îl face în timpul repetițiilor.

„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute.

Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu, la Theo Show.

Aurel Pădureanu e disperat. A renunțat la vila din Bragadiru
Aurel Padureanu și Cornelia Catanga

Problemele financiare au început înainte de moartea Corneliei Catanga

Problemele financiare ale cuplului au început înainte de moartea artistei. Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga luaseră un împrumut de la bancă în valoare de 90.000 de euro pentru a-și putea renova casa din Chitila. După câțiva ani, nu au mai putut plăti ratele. Au fost executați silit și nevoiți să se mute în chirie, în vila din Bragadiru unde dădeau lunar 550 de euro.

Artiștii și-au strigat disperarea încă de anul trecut, din timpul pandemiei. Spuneau, la acea vreme, că restricțiile și lipsa cântărilor i-au adus în situația în care nu mai aveau cu ce să își pună o pâine pe masă.

Imediat după moartea Corneliei Catanga, fiul ei spunea că familia a reușit să strângă banii necesari pentru înmormântare:

„Avem cu ce să o înmormântăm. Avem bani. Nu asta este problema, banii. Tata este în stare de șoc, nu este în stare să vorbească cu nimeni. Îi strigă numele prin casă de când a murit. Nu a lăsat niciun cuvânt pe limbă de moarte. Cine se aștepta la așa ceva? Noi am chemat salvarea că i s-a făcut rău și după a murit. Cine se aștepta la așa ceva?!”, a mărturisit fiul Corneliei Catanga.

Urmăriți Impact.ro și pe