Gestul emoţionant făcut de Aurel Pădureanu la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Nimeni nu se aştepta la asta 

Ana Anitoiu, Alexandru Catalan 22.05.2021, 13:21

Aurel Pădureanu a făcut un gest emoționant, sâmbătă, la înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Alături de fiul lui, soțul Corneliei Catanga a mers la Cimitirul Bellu din Bucuești, acolo unde marele actor își va dormi somnul de veci. Iată ce a făcut solistul de romanțe în semn de respect pentru regretatul maestru.

Ce gest emoționant a făcut Aurel Pădureanu la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

N-au trecut nici două luni de când Aurel Pădureanu a pierdut-o pe Cornelia Catanga, că solistul de romanțe a îmbrăcat din nou haine de doliu. De această dată, artistul a ținut să meargă la Cimitirul Bellu din București, alături de fiul lui și al regretatei cântărețe, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu.

Fotoreporterii Impact.ro, prezenți la înmormântarea lui Ion Dichiseanu, au surprins gestul emoționant pe care l-a făcut Aurel Pădureanu în semn de respect pentru marele actor. Soțul Corneliei Catanga s-a îmbrăcat la costum și a adus o coroană de flori. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea!

Gestul emotionant facut de Aurel Padureanu la inmormantarea lui Ion Dichiseanu
Inmormantarea actorului Ion Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, mesaj emoționant pe corona de flori a tatălui său

Fiica marelui actor, Ioana Dichiseanu, în brațele căreia el s-a stins, a adus o coroană de flori cu un mesaj emoționant. Fata maestrului este distrusă de durere, mai ales că aștepta să își aducă tatăl de la spital acasă, după ce în ultima vreme el dădea semne că și-ar reveni.

”Cel mai bun tătic, soț și bunic din lume. Familia”, scrie pe panglica coroanei de flori pe care Ioana Dichiseanu a adus-o la înmormântare. Fiica actorului a purtat o ținută specială pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum. Vezi AICI semnificația ținutei fiicei lui Ion Dichiseanu la înmormântarea actorului!

Ce își dorea Ion Dichiseanu să facă. Pandemia de coronavirus i-a stricat planurile

La data de 20 octombrie 2020, când a împlinit vârsta de 87 de ani, Ion Dichiseanu a dezvăluit ce vis avea. Pandemia de coronavirus i-a stricat unele planuri marelui actor, care mărturisea că îi era dor de petrecerile mari de care obișnuia să se bucure alături de prieteni și lăutari.

”Am primit deja și cadouri, multe, sticle de tot felul, eșarfe, parfumuri, cămăși, pulovere, încă nu le-am despachetat pe toate. Dar, în mod deosebit, îmi doresc un Mercedes decapotabil, mi l-a promis fie-mea. Aș vrea să merg cu noua mașină prin Europa. Nu am putut să îmi fac ziua la restaurant, așa cum făceam de obicei, dar mă simt bine. Toți prietenii m-au sunat și mi-au dat mesaje. La telefoane am răspuns cât am putut, că am mai băut și eu, am mai dansat aici cu toții. Dar mi-e dor de petrecerile acelea mari, cu prietenii, cu lăutarii, dar acum m-am conformat”, spunea Ion Dichiseanu, de ziua lui, la emisiunea ”Showbiz Report”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...