Cine îi plătește chiria lui Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. ”Eu nu îmi mai permit 350 de euro”. De ce trebuie să stea la curte

Stan Filon 03.06.2021, 20:54
Cine îi plătește chiria lui Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga. ”Eu nu îmi mai permit 350 de euro”. De ce trebuie să stea la curte

Aurel Pădureanu a rămas cu durerea în suflet după moartea partenerei sale de viață, Cornelia Catanga, iar situația este și mai gravă, deoarece a ajuns la sapă de lemn. Artistul spune că nu-și permită să plătească nici chiria pentru apartamentul în care locuiește acum cu fiul său.

Cine îi plătește chiria lui Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga

Așadar, sunt probleme serioase în familia lui Aurel Pădureanu. Artistul a fost nevoit să se mute din vila din Bragadiru unde a stat cu Cornelia Catanga, iar acum stă într-un apartament din Rahova. Chiria este de 350 de euro pe lună, însă artistul spune că nu își permită să o achite.

Îndrăgitul artist a fost uitat de toți prietenii și oamenii pe care i-a ajutat. Nimeni nu i-a întins o mână de ajutor, dar acum a primit o promisiune din partea unui primar. Acesta a spus că îl va ajuta să plătească pentru a își lua o casă cu chirie, deoarece artistul spune că la bloc nu poate sta, deoarece trebuie să cânte și face mult zgomot.

Cine ii plateste chiria lui Aurel Padureanu dupa moartea Corneliei Catanga
Cine ii plateste chiria lui Aurel Padureanu dupa moartea Corneliei Catanga

”Am vorbit cu un domn primar”

”Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute. Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Probleme financiare au apărut de ceva timp în familia lui Aurel Pădureanu, dar acestea s-au acutizat pe timpul pandemiei de coronavirus, când nu a mai putut să-și facă deloc meseria. Moartea Corneliei Catanga l-a răvășit pe artist.

Fiul Corneliei Catanga pleacă în America

Acum, acesta spune că a început să mai cânte și ușor-ușor ar putea să se repună pe picioare. Dar de unde au pornit problemele financiare? Ei bine, cei doi artiști au contractat acum 16 ani un credit de 90.000 de euro, de la bancă, pentru a-și renova vila din Chitila. În 2014, au intrat în incapacitate de plată, iar, ulterior, au fost executați silit, pierzând imobilul din Chitila în favoarea băncii.

Fiul Corneliei Catanca, Alexandru Pădureanu, în vârstă de 25 de ani, s-a împăcat cu iubita sa din America și vrea să plece din nou peste Ocean, pentru a-și întemeia o familie. ”Nu mai avem lacrimi să mai plângem. Plânge sufletul, inima. O să plec în America, pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele. Vreau să-mi întemeiez o familie”, a spus fiul Corneliei Catanga.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...