Auchan le plătește un bonus consistent angajaților care lucrează în această perioadă. 10.000 de români ar putea lua banii

Diana Radu / 25.03.2020, 20:02
Auchan le plătește un bonus consistent angajaților care lucrează în această perioadă. 10.000 de români ar putea lua banii

Auchan, unul dintre cei mai mari comercianți de alimente va oferi un bonus consistent angajaților care lucrează în magazine și în depozite, dar și celor care livrează la domiciliu, în semn de apreciere. Iată ce sumă vor încasa cei aproximativ 10.000 de angajați ai retailerului francez.

Ce valoare are bonusul pe care-l va oferi Auchan angajaților săi

Hypermarket-ul Auchan va oferi fiecărui angajat un bonus în valoare  de 20% din salariu,Astfel, și angajații din România vor beneficia de bonusuri, însă urmează să se stabilească dacă suma va ajunge, în cele din urmă, la cea din Franța. Momentan, profit.ro anunță că aceasta nu va fi atât de mare, sau cel puțin așa era explicat într-un comunicat intern al companiei.

auchan, bonus, angajati, pandemie
Ce valoare are bonusul pe care-l va oferi Auchan angajaților săi

Compania a anunțat deja că angajații magazinelor din Franța, adică peste 65.000 de salariați, vor încasa un bonus de 1.000 de euro, deoarece au dat dovadă de responsabilitate și s-au prezentat la muncă zi de zi, în ciuda riscului la care se expuneau din cauza pandemiei, potrivit Profit.ro.

De asemenea, reprezentanții companiei Auchan au mai anunțat că acest bonus va fi acordat și angajaților din România, Ungaria, Portugalia, Spania, într-un cuantum care urmează să fie stabilit. Însă, în săptămânile ce vin angajații Auchan din țările menționate vor intra în posesia sumei de bani, fie integral sau în tranșe.

Bonusul acordat de Auchan se oferă la cererea ministrului francez al Economiei, Bruno le Marie, care a cerut retailerilor francezi să le acorde angajaților o anumită sumă de bani în semn de apreciere. Vânzările produselor oferite de Auchan au crescut semnificativ în contextul pandemiei și al izolării la domiciliu, astfel retrailerul își va permite să acorde bonusuri fiecărui angajat.

Auchan se numără printre cele mai importante lanțuri comerciale din lume. Compania a pătruns în 17 țări și însumează peste 3.700 de magazine și aproape 350.000 de angajați. De exemplu, în România există 33 de hipermarketuri, 3 supermaketuri, 24 magazine de proximitate My Auchan, dintre care 15 sunt deschise în stații Petrom, mai notează Profit.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI