Atmosferă incendiară la Românii Au Talent! Smiley a exclamat imediat: „Wow!”. Momentul i-a pus pe jar pe jurați

Ana Anitoiu, Anca Manolica 29.03.2021, 20:52
Atmosferă incendiară la Românii Au Talent! Smiley a exclamat imediat: „Wow!”. Momentul i-a pus pe jar pe jurați

A fost atmosferă incendiară în ediția de luni, 29 martie, a emisiunii ”Românii au Talent”. Smiley a rămas cu gura căscată, la propriu, și a exclamat ”Wow!” când trei concurente din Italia și-au început numărul.

Trei concurente, atmosferă incendiară la Românii au Talent

Lauren, Celine și Joline sau Bello Sisters au venit tocmai din Roma pentru a încânta pe scena emisiunii ”Românii au Talent”. Cu vârste cuprinse între 14 și 23 de ani, cele trei acrobate au impresionat întregul juriu și l-au lăsat cu gura căscată, la propriu, pe Smiley, care l-a înlocuit temporar pe Andi Moisescu.

”Ne-ați făcut atenți. Ne-ați conectat la momentul vostru. Am stat cu ochii pe voi. După o astfel de prestație nu-ți mai găsești cuvintele. Ți-e drag să vezi femei frumoase îmbrăcate frumos, picioare frumoase și făcând lucruri atât de spectaculoase”, a spus Andra. ”A fost un număr foarte spectaculos. Mi-a plăcut mult. Ați fost într-un echilibru perfect. V-ați ajutat reciproc și a fost foarte plăcut. A fost foarte plăcut să vă privesc”, a spus și Alexandra Dinu, în limba italiană, după cum i-a cerut Florin Călinescu.

Atmosfera incendiara la Romanii Au Talent! Smiley a exclamat imediat Wow!. Momentul i-a pus pe jar pe jurati
Acrobatele Bello Sisters, la Romanii au Talent

Smiley, propunere pentru ministerul Sănătății

Deși întregul juriu a fost încântat de numărul de acrobație prezentat de cele trei tinere la ”Românii au Talent”, Smiley a rămas cu gura căscată la propriu. Cântărețul, care i-a ținut loc lui Andi Moisescu la masa juriului, a spus că privind momentul i-a venit o idee de propunere pentru Ministerul Educației.

”Dragelor, uitându-mă la voi și la formele pe care le-ați descris cu trupurile voastre mă gândeam să fac o propunere către Ministerul Educației, eu fiind un tip căruia nu prea i-a plăcut geometria. Cumva să introducem genul ăsta de predare. Adică cred că elevii ar fi numai ochi și urechi și nu ar pierde nicio figură. Mult mai interesantă metoda voastră de a descrie forme geometrice decât ce am învățat eu la școală”, a spus Smiley.

Smiley și Gina Pistol au cheltuit o sumă enormă înainte de sosirea pe lume a fiicei lor

De curând, Smiley și Gina Pistol au devenit pentru prima dată părinți. Însă, ca să o primească ca pe o prințesă pe fiica lor, Josephine Ana Maria, cei doi au cheltuit o sumă uriașă. Întreaga lor casă a fot regândită și reamenajată în așa fel încât să fie transformată într-un mediu sănătos pentru copil.

Cântărețul și-a izolat fonic biroul, acolo de unde se aude muzică în fiecare zi. De altfel, în locuința lor aproape totul a fost modificat, de la scara interioara a casei, până la întrebuințarea camerelor. Vezi AICI câți bani au cheltuit Smiley și Gina Pistol pentru a-și transforma casa de dragul fiicei lor!

Smiley, un tătic dedicat

La scurt timp după ce s-a născut fetița lui, Smiley a dezvăluit că el și Gina Pistol lucrează bine în echipă și fac totul împreună. Cântărețul a dezvăluit că este îndrăgostit lulea de Josephine Ana Maria și că el și partenera lui de viață se bucură să trăiască această poveste frumoasă.

”Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a spus Smiley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...