Așa poți spiona un telefon mobil, fără să se prindă nimeni. O să vezi mesajele, istoric și apeluri

Iancu Andreea 21.12.2020, 10:58
Așa poți spiona un telefon mobil, fără să se prindă nimeni. O să vezi mesajele, istoric și apeluri

Telefonul mobil este un instrument obligatoriu în era digitală, reușind să ne asigure o comunicare facilă cu cei din jur. Totuși, el poate fi și o modalitate simplă de a afla detalii despre viața persoanelor apropiate. Când vorbim despre gelozie, intră în discuție automat și urmărirea partenerului, iar tehnologia dă o mână de ajutor în acest caz. Poți spiona un telefon mobil cu ajutorul câtorva aplicații.

Cum poți spiona un telefon mobil fără să fii prins

Ne face viața mai ușoară, însă poate reprezenta și un impediment în relația de cuplu, mai ales atunci când deține informații pe care le-ai vrea ascunse. Pe de altă parte, poate fi un aliat în gestionarea vieții adolescentului din familie, însă un real pericol în grupările infracționale. În timp ce pentru acestea din urmă este nevoie de o sumedenie de hackeri specializați și servicii de securitate, dacă vorbim despre aventurile partenerului sau grupul de prieteni al copilului, telefonul mobil poate face dezvăluiri neașteptate la “un swipe distanță”.

Pentru că nu toată lumea se pricepe la tehnologie, mai mult decât accesarea apelurilor sau trimiterea unor mesaje text, navigare pe Internet și pe rețelele de socializare, specialiștii au venit în ajutorul celor care vor să afle mai multe informații dintr-un telefon al altui posesor. Astfel, cei care doresc să spioneze pe cineva au la dispoziție câteva aplicații. Poți spiona un telefon mobil printr-o procedură simplă, urmând pașii pe care aceste unelte ți-i pun la dispoziție și chiar să nu fii prins când faci acest lucru.

Cum poți spiona un telefon mobil fără să fii prins foto - Pexels
Cum poți spiona un telefon mobil fără să fii prins
foto – Pexels

5 aplicații care te ajută să spionezi telefonul cuiva

Câteva aplicații au fost concepute pentru a veni în ajutorul celor care își doresc să afle secretele din spatele vieților celor apropiați. Deși este ilegală în multe țări accesarea datelor personale ale altora, nimic nu stă în calea unui partener bănuitor sau chiar al unui părinte îngrijorat. Din fericire, o serie de aplicații au fost dezvoltate exact în acest scop și te ajută să spionezi telefonul mobil al cuiva. Iată câteva dintre instrumentele pe care le poți folosi dacă vrei să te joci de-a Sherlock Holmes în 2020:

  • mSpy
  • Mobistealth
  • Highster Mobile
  • Flexispy
  • Spyera

Aceste aplicații sunt disponibile contra-cost și fiecare dintre ele prezintă specificații aproape identice. Ele facilitează spionarea apelurilor, mesajelor text, email-urilor, conversațiilor WhatsApp, istoricul browser-ului, lista de contacte sau calendarul. De asemenea, poți spiona un telefon mobil și în privința documentelor media sau activităților din social media, dar și să urmărești efectiv locația mobilului, dacă te confrunți cu un minor rebel. De exemplu, aplicația Highster permite accesarea camerei telefonului mobil al persoanei pe care o spionezi pentru a verifica împrejurimile. Astfel, vei putea urmări sunetele înconjurătoare datorită microfonului telefonului mobil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI