Cum poți spiona un telefon mobil. 5 aplicații utile pentru oricine

Mirabela Vasile 07.10.2020, 18:11
Cum poți spiona un telefon mobil. 5 aplicații utile pentru oricine

Cum poți spiona un telefon mobil. Smartphone-urile ne-au schimba total viața. Ele ne ajută să apelăm pe cineva, să putem da mesaje text. De altfel, putem naviga pe internet și chiar să facem tranzacții pe telefon. Totuși trebuie sp știm că telefoanele sunt folosite în activităţile teroriştilor, în fraude, agresari sexuale, aventuri şi multe astfel de situații nefericite. Pentru că, ne place sau nu, tehnologia are și părțile ei negative.

Cum poți de fapt să spionezi un telefon mobil. Iată trucurile pe care trebuie să le faci

Totuși, trebuie să știm că spionajul este ilegal în unele ţări.PErsoana urmărită trebuie să își dea acordul. Dar poate fi permis în anumite circumstanţe. Un soţ sau o soţie au dreptul să afle dacă partenerul de viaţă îl/o înșală. Persoanele angajează detectivi particulari pentru problemele pe care le au. Dar în era digitală totul este făcut prin intermediul telefoanelor și a laptopurilor. Totodată, sunt aplicații prin care oamenii pot flirta și se pot cunoaște. De asemenea, pot ajunge la aventuri sau chiar la divorțuri și noi mariaje. Iată cum poți afla dacă partenerul te înșeală.

Întrebarea e ce la ce aplicații și trucuri poți apela ca să spionezi un telefon.

Exista cinci aplicatii cu care poti spiona telefonul cuiva
Exista cinci aplicatii cu care poti spiona telefonul cuiva

Cele cinci aplicații utile pe care le poți folosi să urmărești un telefon

Astfel, te poţi folosi aplicaţiile doar pentru a te conecta la telefonul persoanei pe care vrei să o spionezi. Acestea sunt cele mai cunoscute aplicaţii de spionat, care pot fi folosite pentru a obţine informaţiile de care ai nevoie:

» mSpy
» Mobistealth
» Highster Mobile
» Flexispy
» Spyera

Toate aceste aplicaţii sunt accesibile contra-cost şi au specificaţii identice. Le poţi folosi pentru a spiona apeluri, mesaje text, email-uri, istoricul din browser, lista de contacte sau calendarul de evenimente. Totodată putem afla și ce se ascunde în documentele media și activitatea de pe rețelele de socializare. Totuși, poți să urmăreşti telefonul persoanei din cauză căreia eşti îngrijorat. Să spunem, copilul tău care este minor și rebel.

Highster ne permite să folosim camera de la telefonul persoanei pe care o spionăm pentru a verifica împrejurimile. Ca de altfel, pentru a asculta sunetele înconjurătoare prin intermediul microfonului telefonului mobil.

Cei care au acum iPhone pot descoperi dacă au telefoanele urmărite. După ultima actualziare, pare un nou „punct de avertizare” care permite utilizatorilor să vadă dacă una dintre aplicațiile lor sunt ascultate sau urmărite.

Lansat săptămâna aceasta, iinforma utilizatorii că microfonul este activat

Urmăriți Impact.ro și pe