FOTO EXCLUSIV

Aroganță maximă pentru Brigitte într-un mall din Capitală, în valoare de 200.000 de euro. Oamenii au crezut că nu văd bine

Iancu Andreea 02.04.2021, 15:35

În timp ce pandemia a afectat grav numeroase sectoare din economie și implicit o parte dintre cetățeni, care și-au pierdut locurile de muncă, Brigitte Pastramă își etalează averea într-un mall din Capitală. Reporterii impact.ro au surprins-o pe soția lui Florin Pastramă în timp ce se afla la cumpărături într-o zonă cunoscută din București.

Brigitte Pastramă, apariție de 200.000 de euro, într-un mall din Capitală

La cei 44 de ani ai săi, Brigitte Pastramă trăiește viața la intensitate maximă. Vedeta nu se sfiește să își facă toate poftele și astfel ajunge să cheltuie sume fabuloase pentru a arăta cât mai bine. De curând, Brigitte a fost surprinsă de reporterii impact.ro etalându-și formele operate în cabinetul esteticianului, dar și bunurile extrem de costisitoare pe care le posedă, într-un mall din Capitală. Pentru că a avut nevoie să facă o plimbare până la mall Băneasa, soția lui Florin Pastramă a ales să își scoată pe șosea bolidul de lux, o mașină Porsche Chayene în valoare de 70.000 de euro.

Totuși, ceea ce a atras atenția și mai mult la apariția de o aroganță maximă a vedetei este ținuta sa. Brigitte a ales să poarte numai articole de firmă, începând de la tricoul Dolce & Gabbana și geaca Gucci, ambele valorând câteva sute de euro bune, vedeta a ales să poarte încălțări tot Gucci, de aproape 2000 de euro și o geantă Hermes Kelly, care ajunge la 30.000 de euro. Astfel, în plină recesiune, Brigitte nu ezită să își etaleze bunurile de 200.000 de euro.

Brigitte și Florin Pastramă nu par afectați de pandemie
Brigitte și Florin Pastramă nu par afectați de pandemie

Soții Pastramă și-au angajat o menajeră nouă

Fanii cuplului Brigitte și Florin Pastramă au posibilitatea de a le urmări viața de zi cu zi a celor doi datorită reality-show-ului de la Antena Stars. Cei doi au prezentat-o de curând pe noua lor menajeră, după ce au fost nemulțumiți de faptul că foștii angajați nu și-au respectat obligațiile.

Nu mi se pare ok. Au venit după o oră și ceva. A zis că are o fermă de bibilici, a spus Brigitte, indignată.

Să mă ierte Dumnezeu, dar eu vă spun ce se întâmplă. Vă rog din suflet, să nu se mai întâmple! Ți se pare normal să întârzii și eu să dau zăpada!?, le-a spus Florin Pastramă foștilor săi angajați.

Noua menajeră, Alina, a făcut însă o impresie bună de la prima sa apariție. Deoamdată, soții Pastramă au apreciat prima întâlnire cu tânăra.

Prima mea impresie nu a fost una rea. Mi s-a părut cu bun simț. Mă așteptam la mai rău și la mai puțin. Nu a făcut ca Mariana să facă figuri, a declarat Brigitte Pastramă, în emisiunea de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...