Antrenorul care a cerut urgent transferul lui Olimpiu Moruțan. „Stabilim în câteva zile”

Sorin Barbu 15.07.2022, 14:14
Antrenorul care a cerut urgent transferul lui Olimpiu Moruțan. „Stabilim în câteva zile”

Olimpiu Moruțan va pleca de la Galasataray în această vară. Internaționalul român se află pe lista de achiziții a clubului Sivasspor, iar antrenorul echipei care a terminat pe locul 10 în prima ligă din Turcia a confirmat această informație. Impresarul jucătorului a spus că o decizie va fi comunicată în cel mult o săptămână.

Olimpiu Moruțan pleacă de la Galatasaray, dar rămâne în Turcia

Olimpiu Moruțan are șanse tot mai mici să rămână la Galatasaray. Noul antrenor, Okan Buruk, le-a transmis baskanilor că nu are nevoie de el și că ar fi de acord ca fotbalistul să fie împrumutat. Motivele sunt cele cunoscute. Jucătorul nu știe nicio limbă străină și nici nu a dat semne că ar vrea să învețe, nu se integrează în colectiv, îar în timpul partidelor are foarte multe momente în care „dispare” din joc.

Fostul jucător de la FCSB nu duce lispă de oferte. Ankarugucu, FC Copenhaga și AEK Atena s-au interesat de el, iar în ultimele zile au intrat pe fir și conducătorii de la Sivasspor, formație care a terminat pe locul 10 în prima ligă din Turcia. La Sivasspor are un susținător de nădejde: îl vrea foarte tare chiar antrenorul principal, Riza Calımbay.

„L-am cerut pe Moruțan, sub formă de împrumut. Situația va fi clară în următoarele zile”, a declarat Calimbay, potrivit aspor.com.tr.

Olimpiu Moruțan se pregătește cu Galatasaray în vreme de impresarul său poartă toate discuțiile. Giovanni Becali a confirmat că jucătorul adus de la FCSB cu 3,5 milioane de euro are șanse mari să schimbe echipa în această vară.

„Deocamdată, nu se ştie. După data de 20 (n.r. iulie) vom şti mai multe”, a declarat Giovanni Becali pentru orangesport.ro.

În presa din Grecia a apărut o informație potrivit căreia cei care conduc formația AEK își doresc să-i transfere pe Dennis Man și Olimpiu Moruțan, jucători pe care Gigi Becali i-a vândut cu aproape 15 milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe