Olimpiu Moruțan, împrumutat la FCSB?. Turcii anunță că jucătorul român nu mai rămâne la Galatasaray pentru că „nu a dat randamentul dorit”

Sorin Barbu 12.05.2022, 11:12
Olimpiu Moruțan, împrumutat la FCSB?. Turcii anunță că jucătorul român nu mai rămâne la Galatasaray pentru că „nu a dat randamentul dorit”

Olimpiu Moruțan își face bagajele de la Galatasaray. Jurnaliștii din Turcia anunță că jucătorul va fi împrumutat, iar una dintre variantele vehiculate este o întoarcere în România, la FCSB.

Olimpiu Moruțan pleacă de la Galatasaray

Se anunță vremuri grele pentru cei doi jucători de la Galatasaray Istanbul. Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au jucat destul de puțin în ultima vreme, iar șefii nu sunt mulțumiți de ei. Dacă pentru Cicâldău există oferte din Italia, situația lui Olimpiu Moruțan este tot mai dificilă. Antrenorul Domenec Torrent nu mai are de gând să îi acorde nicio șansă și i-a anunțat pe conducătorii echipei că nu mai are nevoie de el.

„S-a aflat că Moruțan și Bariș, care nu au dat randamentul dorit la echipă, nu au fost luați în considerare pentru sezonul următor și s-a decis trimiterea lor sub formă de împrumut pentru a progresa”, au transmis jurnaliștii de la haber365.com.

Nu este prima oară când se scrie despre plecarea lui Moruțan. Ziariștii au spus că există varianta ca Moruțan să fie împrumutat la FCSB, echipă de unde a fost cumpărat cu 3,5 milioane de euro.

Alexandru Cicaldau si Olimpiu Morutan
Alexandru Cicaldau si Olimpiu Morutan

Olimpiu Moruțan a jucat 26 de partide în tricoul formației din Istanbul și a marcat trei goluri. I se reproșează că nu știe limba engleză și că nici nu face eforturi să învețe. În aceste condiții, oamenii din sfaff-ul tehnic au nevoie de translator când vor să discute cu el.

„L-a dorit Terim, a început binișor, apoi a apărut lipsa rezultatelor, s-a schimbat și antrenorul. Asta a fost povestea lui Moruțan, nu e foarte complicată.

Nevorbind limba engleză, pentru Moruțan e un handicap, mai ales într-o echipă unde sunt foarte mulți străini. Sigur că e un blocaj în cazul lui, dar a fost și o anumită conjunctură. Totuși, cred că cei de la Galatasaray își vor recupera banii pe care i-au investit în Moruțan”, a declarat impresarul Victor Becali.

Galatasaray se află pe locul 13 în prima ligă din Turcia, iar până la finalul campionatului mai sunt doar două etape.

Urmăriți Impact.ro și pe