Antonia, apariţie de senzaţie la 32 de ani. Cum s-a fotografiat iubita lui Alex Velea

Ana Anitoiu 13.04.2021, 18:46

Antonia a avut o apariţie de senzaţie la vârsta de 32 de ani. Splendida brunetă și-a lăsat fanii cu gura căscată luni după ce a publicat pe internet o imagine îndrăzneață cu ocazia zilei ei de naștere. Iată cum s-a fotografiat iubita lui Alex Velea.

Antonia, apariție de senzație în ziua în care a împlinit 32 de ani

Iubita lui Alex Velea și-a sărbătorit ziua de naștere cu o fotografie îndrăzneață pe care a publicat-o pe internet. Antonia a pozat într-o poziție seducătoare, aproape dezbrăcată, fiind acoperită doar cu un body negru. Cu părul aranjat în două cozi lungi și cu tatuaje la vedere, cântăreața și-a lăsat iar fanii cu gura căscată cu frumusețea ei.

Aprecierile n-au întârziat să apară. Fanii artistei i-au urat la mulți ani și s-au arătat încântați de fotografia ei. ”Splendidă”, ”La mulți ani, regină! Te iubesc!”, ”La mulți ani, femeie perfectă” și ”Mă inspiri să fiu mai bună”, i-au scris câțiva dintre cei care o urmăresc pe Instagram, în limba română sau în limba engleză.

Antonia, aparitie de senzatie la 32 de ani. Cum s-a fotografiat iubita lui Alex Velea
Antonia, aparitie de senzatie

Ce își dorește Antonia la vârsta de 32 de ani

Antonia a dezvăluit ce își dorește la vârsta de 32 de ani. Frumoasa iubită a lui Alex Velea știe exact ce vrea să se întâmple în viața ei. Cântăreața, care a lansat o nouă melodie, ”Îmi placi tu”, a spus și că atunci când ea și partenerul ei de viață vor stabili să se căsătorească, fanii lor vor afla.

”Îmi doresc să fiu bine alături de cei dragi mie, de familia mea, să fim fericiți și să ne îndeplinim visurile pas cu pas. Ne dorim o vacanță și este în plan. Foarte curând! (Pentru următoarea perioadă îmi doresc, n.r.) Să lansez multă muzică, să fiu activă și în același timp, să petrec timp cu familia, să fim bine și să ieșim cu bine din această perioadă”, a spus Antonia, potrivit click.ro.

Alex Velea: ”De când am cunoscut-o pe Antonia, parcă sunt pedepsit”

Recent, Alex Velea a declarat că deși se consideră un bărbat împlinit, alături de partenera lui de viață și de copiii lor, s-a simțit ”pedepsit” după ce a început să aibă o relație cu frumoasa brunetă. Artistul s-a referit la faptul că posturile de radio nu i-au mai difuzat piesele la fel ca înainte.

”De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit și mi s-a părut că am fost, și eu și ea.(…) Ne-au băgat așa într-un con de umbră sau și-au dorit să ne bage. Din 2015, după nu m-au mai dat cu nimic (nu au mai difuzat piesele la radio, n.r.). M-au dat puțin chiar înainte să se nască Domi. De atunci nu m-au mai dat cu nimic”, a spus Alex Velea, invitat la podcastul de pe canalul de Youtube Happyfish ”Aproximativ discuții”.

Antonia i-a luat apărarea lui Alex Velea

Recent, Antonia i-a luat apărarea lui Alex Velea, după ce Randi a criticat genul de muzică pe care artistul îl produce acum – ”trapanele”, adică un mix de trap și manele. ”Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa..nele, cică”, a spus Randi. Mai multe detalii, AICI!

”Nimeni: nimic. Industria noastră: răutate, IPOCRIZIE, atitudine de mai presus, ironie, invidiiiieeeee și multe altele. E așa rău să fii atât de plin de ură. Mai sunt câțiva…”, a scris Antonia pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...