Alex Velea n-a mai suportat și a răbufnit în public. ”De când am cunoscut-o pe Antonia, parcă sunt pedepsit”

Redacția IMPACT 20.02.2021, 18:01
Alex Velea n-a mai suportat și a răbufnit în public. ”De când am cunoscut-o pe Antonia, parcă sunt pedepsit”

Deși pe micul ecran pare că ar avea o carieră perfectă, Alex Velea a împărtășit provocările și nedreptățile cu care se confruntă în industria muzicală românească.

”De când am cunoscut-o pe Antonia, parcă sunt pedepsit”

Alex Velea se consideră un om împlinit, alături de soția sa Antonia și cei trei copii. Cu toate acestea, încă de la debutul relației cu una dintre cele mai cele cunoscute artiste din România, Velea pare a fi pedepsit de posturile de radio.

De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit și mi s-a părut că am fost, și eu și ea.(…) Ne-au băgat așa într-un con de umbră sau și-au dorit să ne bage. Din 2015, după nu m-au mai dat cu nimic (n.r. nu au mai difuzat piesele la radio). M-au dat puțin cu , chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul , au bubuit-o, după care au zis ”, a mărturisit Alex Velea, invitat la podcastul de pe canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”.

Alex Velea n-a mai suportat și a răbufnit în public. ”De când am cunoscut-o pe Antonia, parcă sunt pedepsit”

Nedreptăți în industria muzicală

Potrivit declarațiilor artistului, posturile de radio aleg să îi difuzeze piesele în apropierea unor evenimente de amploare, pentru publicitate. „Ei au un fel de a fi. Încep de prin ianuarie-februarie să redea ceva un pic mai vechi, (n.r. și spun:) . Așa au făcut cu Lino, cu 2-3 săptămâni înainte de concert au băgat în dușmănie, . A fost prezent artistul, a făcut super spectacol, super show, săptămâna viitoare a ieșit din playlist piesa”, explică Velea.

Drept urmare, Alex Velea a ales să nu mai participe la niciunul dintre aceste evenimente: Eu nu vreau să mai merg la niciun eveniment de genul ăsta și nici n-am mai mers. Mi-am promis acum ceva timp că nu o să mă mai duc, mi-am călcat pe inimă, așa cum fac și restul, ca să mă complac în mocirlă, să mai trăiesc cu speranța că poate o să mă dea și să nu îi supărăm pe domnii care fac playlistul la radio. Și se duc și la fel am făcut și eu și mi-am zis că nu merge așa. Am coloana flexibilă, dar e intactă și am zis să rămână așa.”

Potrivit gazdei emisiunii online, Gojira, Alex Velea a refuzat invitația unui post de radio, de a participa la unul dintre evenimentele muzicale organizate anul acesta. „Gândește-te cât m-am mocirlit din 2014 până în 2019. Au fost ani în care m-am mai dus. Cred că până în 2016-2017. După aia am zis gata, la revedere”, a conchis Velea.

 

Urmăriți Impact.ro și pe