Antonia îi dă replica lui Randi, după ce cântăreţul l-a atacat pe Alex Velea. “Răutate, ipocrizie, invidie”

Cristian Cojocaru 12.03.2021, 19:51
Antonia îi dă replica lui Randi, după ce cântăreţul l-a atacat pe Alex Velea. “Răutate, ipocrizie, invidie”

După ce Randi l-a criticat pe Alex Velea pentru munca pe care o depune, Antonia a venit cu replica la adresa artistului. Pe baza relației puternice care există între Antonia și Alex Velea,  cei doi se sprijină reciproc în orice situație, indiferent dacă este una bună sau rea.

Antonia vine cu replica pentru Randi

Antonia a postat pe social-media un clip în care Randi critica genul de muzică pe care Alex Velea îl produce acum. și anume trapanele. Deși este un gen muzical care are o foarte mare priză la public, se pare că Randi nu este de aceeași părere. În urma acestor critici, soția lui Alex Velea a reacționat instantaneu, lasând și iun răspuns pe măsură.

Alex Velea și Antonia reprezintă unul dintre cele mai controversate dar totodată și cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Indiferent dacă situația este bună sau rea, sprijinul reciproc este acolo de fiecare dată. Chiar dacă de-a lungul timpului au avut de-a face cu foarte multe critici, eu au rămas în continuare la fel de uniți, ba din contră, pare a fi un liant foarte bun pentru cei doi.

Dintre scandalurile purtate de către cei doi cu, cel mai cunoscut este cel în care celebrul cuplu a reacționat la adresa lui Lino Golden și Mario Fresh. Atât Antonia cât și Alex Velea, au rămas muți de uimire atunci când au aflat că tinerii cântăreți au ales să plece din Golden Boy Society, chiar dacă așa au ajuns să fie celebri.

Mândră de Alex Velea, Antonia și-a lăudat soțul pentru originalitatea de care dă dovadă
Mândră de Alex Velea, Antonia și-a lăudat soțul pentru originalitatea de care dă dovadă

Stilul muzical este în mare vogă

Dacă Antonia a sărit de fiecare dată în apărarea soțului ei, aceasta nu a ezitat nici de această dată să o facă din nou. În urmă cu un an, Randi a postat un clip pe TikTok în care le menționa fanilor că vine o nouă ”pandemie”, cea a trapanelelor. Alex Velea a combinat genul trap cu manelele, ieșind acest stil muzical în foarte mare vogă, piese cu care artistul a reușit să intre în toate topurile.

„Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa..nele, cică”, a spus Randi.

Antonia a decis să nu lase lucrurile la voia întâmplării, așa că a ridicat pe contul său de Instagram clipul în care Randi critică dur muzica soțului ei. Mesajul artistei adresat lui Randi a fost unul foarte aspru, chiar dacă observația cântărețului avea loc în urmă cu un an.

„Nimeni: nimic. Industria noastra: răutate, IPOCRIZIE, atitudine de mai presus, ironie, invidiiiieeeee și multe altele. E așa rău să fii atât de plin de ură. Mai sunt câțiva…” Nu urî, felicită! Prima dată ei râd, apoi copiază. Nu mai criticați munca altcuiva! Fiecare cu drumul lui, mai știți?”, a scris Antonia pe Instagam.

Mândră de Alex Velea, Antonia și-a lăudat soțul pentru originalitatea de care dă dovadă și pentru faptul că muzica pe care o creează are un foarte mare succes în momentul actual, în România.