Antonia, dezvăluiri incredibile din viaţa de adolescentă. “Era periculos, puteai fi oricând împuşcat”

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 11:12

Antonia a făcut dezvăluiri incredibile din viața ei de adolescentă. Cântăreața a spus că a trăit o perioadă dificilă, într-un mediu periculos, în care ar fi putut oricând să fie împușcată, așa cum, de altfel, li s-a și întâmplat unor prieteni de-ai ei.

Unde a crescut și unde a mers la școală Antonia

Partenera lui Alex Velea a părăsit România împreună cu familia ei, pe vremea când avea doar cinci ani. Părinții ei au luat hotărârea de a se muta în Statele Unite ale Americii. Mai întâi, s-au stabilit în Utah, după care s-au mutat în Nevada, Las Vegas, când artista avea vârsta de 14 ani.

”Când aveam 5 ani, am plecat cu părinţii mei în Statele Unite. Aveam nişte prieteni acolo şi eu am făcut şcoala acolo din clasa întâi şi până în clasa a XII-a. Prima dată am stat în Utah, după care ne-am mutat în Nevada, în Las Vegas, când aveam 13-14 ani. Aveam prieteni acolo”, a povestit Antonia în urmă cu ceva timp.

Antonia, dezvaluiri incredibile din viata de adolescenta. “Era periculos, puteai fi oricand impuscat”
Antonia

De ce a fost Antonia în pericol, în adolescență

De asemenea, Antonia a povestit că deși era o adolescentă cuminte, părinții ei nu îi permiteau să iasă din casă atât de mult cât și-ar fi dorit ea, deoarece erau speriați de ceea ce se întâmpla în Las Vegas. Accesul lejer la arme făcea atunci ca aceste ieșiri să fie extrem de periculoase. De altfel, partenera lui Alex Velea a spus că doi prieteni ai ei au fost răniți în acea perioadă, fără să aibă vreo vină.

”Sunt singurul copil, nu mai am fraţi, iar părinţii mei erau stricţi. Iar eu mă ofticam, pentru că ştiam că sunt un copil bun, că-i spun unde mă duc şi la ce oră vin înapoi, dar nu mă lăsau să mă duc peste tot unde aş fi vrut. Mai ales în Las Vegas, unde devenise foarte periculos, pe când aveam 16 ani, când foarte mulţi copii mureau din cauza accesului facil la arme. La modul că te duceai la o petrecere şi te trezeai că ajungi împuşcat. Eu am avut doi prieteni care au fost răniţi, dar erau cuminţi, nu aveau legătură cu gaşca care avea arme şi care se răzbunau pe oricine. Era foarte periculos şi părinţii mei s-au speriat şi nu m-au mai lăsat să mai ies“, a mai povestit Antonia.

Alex Velea și Antonia, anunț despre relația lor

Cântărețul Alex Velea a anunțat că își dorește ca în acest an să se căsătorească cu Antonia, mama celor doi băieți ai săi, după ce cântăreața și-a văzut încheiat divorțul de Vincenzo Castellano. Totuși, întrucât pandemia de coronavirus nu s-a încheiat, cei doi artiști nu se grăbesc să facă acest pas.

”O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, a spus Alex Velea la ”Xtra Night Show”.

Alex Velea, gest incredibil pentru fiica Antoniei

Cântărețul Alex Velea este topit după partenera lui de viață. Antonia, care a suferit, de la începutul pandemiei de coronavirus, din cauza restricțiilor de călătorie ce au împiedicat-o să își vadă fiica atât de mult cât ar fi vrut, a dezvăluit ce a făcut artistul pentru Maya, precum și cum se înțeleg cei doi.

”Ei au avut o chimie de la început. Maya l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte. Vorbesc zilnic cu Maya (care locuiește în Italia, alături de familia fostului ei soț, n.r.), ne vedem pe Facetime, vorbim pe whatsapp etc. Însă a fost cel mai greu an, pentru că a fost dificil să ne vedem din cauza pandemiei. Sper din suflet că la anul, lucrurile să îşi revină şi să fie mai simplu să călătorim!”, a spus Antonia, potrivit Viva!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...