Antena 1, program special când postul împlinește 27 de ani. Ce se poate vedea timp de trei zile

Mihai Roșoiu 24.11.2020, 14:08
Antena 1, program special când postul împlinește 27 de ani. Ce se poate vedea timp de trei zile

Antena 1 pregătește un program special când postul împlinește 27 de ani de existență. Postul TV o să și marcheze ziua de naștere cu un program diferit. Timp de trei zile, Antena 1 va difuza ediții speciale ale show-urilor aflate deja în grila de programe actuală. Într-un comunicat de presă, departamentul de relații publice ale postului din Bulevardul Dimitrie Pompeiu a făcut cunoscută grila pentru zilele de 29 noiembrie, 30 noiembrie și 1 Decembrie.

Antena 1, program special când postul împlinește 27 de ani

Timp de trei zile, Antena 1 pregătește o serie de programe speciale. Pentru că este o perioadă a sărbătorilor, postul TV le pregătește fanilor surprize peste surprize.

Pe 29 noiembrie, dată la care este sărbătorită prima zi din existența postului, grila Antena 1 este plină cu ediții speciale ale emisiunilor deja existente. Pe rând, telespectatorii vor putea urmări producțiile de forță ale canalului tv într-o formă diferită, realizate expres pentru cei 27 de ani de existență ai postului.

Încă de la primele ore ale dimineţii, în cadrul Observatorului dimineţii și de la ora 10, într-o ediţie de sărbătoare a emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani. Telespectatorii vor putea trăi emoţia binelui alături de vedetele preferate. Loredana va susţine un super recital live alături de colegul său de juriu X Factor, Florin Ristei.

Antena 1, program special cand postul implineste 27 de ani. Neatza
Antena 1, program special cand postul implineste 27 de ani. Neatza

Maraton „Ajut eu” de ziua Antena 1

Începând cu ora 14:00 dorinţele vor prinde din nou viaţă într-o gala-maraton Ajut eu!, un regal de divertisment marca Antena 1, din care nu vor lipsi momentele speciale Chefi la cuţite, Te cunosc de undeva! şi iUmor. Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar se vor afla alături de vedetele staţiei.

Seara va fi dedicată umorului. Vom asista la o ediție specială a talent-show-ului de mare succes. Pentru că rețeta este deja testată, telespectatorii vor urmări o nouă porție de roast. Succesul este deja garantat, edițiile asemănătoare din trecut fiind o granție pentru ratingul Antenei 1.

Antena 1, program special cand postul implineste 27 de ani. Chefi la cutite
Antena 1, program special cand postul implineste 27 de ani. Chefi la cutite

De Sfântul Andrei, Antena 1, program special

Seria programelor premium va continua și în ziua de 30 noiembrie. Observator, Neatza cu Răzvan şi Dani, Mireasa şi Acces Direct vor scoate la iveală toate vedetele care cred în spirite, farmece, deochi sau care se închid în casă într-o zi de 13. Seara, de la 20:00, luni şi marţi, şi miercuri, de la 20:30, confruntările pe echipe continuă în bucătăria Chefi la cuţite.

Antena 1, program special cand postul implineste 27 de ani. Acces Direct
Antena 1, program special cand postul implineste 27 de ani. Acces Direct

După ediția din 30 noiembrie de Chefi la cuțite, postul va difuza Marea Unire ZU, un eveniment devenit deja tradiție al postului de radio, se va vedea anul acesta și pe Antena 1, luni și marți, de la ora 23.15, după Chefi la Cuțite, și aduce împreună pe aceeași scenă peste 30 dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din România!

1 Decembrie cu iUmor în programele speciale ale Antenei 1

Ziua Națională a României va fi sărbătorită cu voie bună. Încă de la primele ore ale dimineții vom avea o ediție specială a Observatorului. Apoi, băieții de la Neatza cu Răzvan și Dani ne așteaptă cu o emisiune concepută pentru prima zi a lunii decembrie.

De la ora 14:00, telespectatorii Antenei 1 se vor întâlni, în cadrul unei noi ediții speciale Acces Direct, cu o parte dintre cei mai iubiți artiști ai țării. Armin Nicoară, Georgiana Lobonţ, Constantin Enceanu. Mariana Ionescu Căpitănescu, Viorica Macovei, Andrei Păunescu şi alţi mari artişti din lumea muzicii populare spun „prezent” la marea sărbătoare.

Antena 1, program special și în seara de 1 Decembrie. Românii se vor delecta, din nou, cu un roast iUmor, pregătit atent pentru această sărbătoare națională.

Urmăriți Impact.ro și pe