Dan Negru a dat lovitura în afaceri. Din ce scoate acum bani gârlă vedeta Antena 1

Andreea Bisinicu / 08.10.2020, 16:37
Dan Negru a dat lovitura în afaceri. Din ce scoate acum bani gârlă vedeta Antena 1

Dan Negru se descurcă foarte bine, pe plan financiar. Veteranul revelioanelor de la Antena 1 a dat lovitura în afaceri. Care este succesul prezentatorului TV și de unde „scoate bani” acum.

Dan Negru face bani din imobiliare

Regele audienţelor poate fi denumit, cu ușurință, și „Regele imobiliarelor”. Dan Negru a făcut, recent, o nouă investiţie serioasă. Pe terenul cumpărat cu 40.000 de euro, situat lângă Lacul Surduc, la 100 km de Timişoara, Dan Negru va înălţa căsuţe de vacanţă, care vor beneficia şi de un teren generos. În paralel, două vedete au investit bani grei în cafenele şi în restaurante.

Se pare că pentru simpaticul Dan Negru viaţa merge înainte, independent de pandemie. După ce a filmat pentru cele două emisiuni pe care le are la postul de televiziune Prime TV, din Chişinău, el a dat o fugă în oraşul natal, Timişoara, pentru a-şi încărca bateriile, dar şi pentru noua afacere, adaptată situaţiei create de pandemia de coronavirus.

Se pare că faimosul prezentator TV a bătut palma pentru un teren generos, de 10.000 mp, situat undeva lângă Lacul Surduc, Jud. Timiş.

„Pe acel teren a băgat deja buldozerele, ca să-l niveleze, apoi va construi căsuţe de vacanţă. Până la iarnă vor fi gata fundaţiile, iar din primăvară va înălţa locuinţele. A cumpărat 10.000 mp, cu 4 euro mp. Are deja clienţi, din rândul celor care muncesc de acasă, online, şi vor să se mute în mijlocul naturii, ca să scape de sufocantele apartamente, la vreme de pandemie”, au spus apropiați de-ai vedetei pentru Click!

Dan Negru a dat lovitura în afaceri. Din ce scoate acum bani gârlă vedeta Antena 1
Dan Negru a dat lovitura în afaceri. Din ce scoate acum bani gârlă vedeta Antena 1

Vedeta de la Antena 1 a postat, pe pagina lui oficială de Facebook, o fotografie din acea zonă de vis, realizată în timp ce îşi plimbă copiii cu un ATV, pe Bogdan şi pe Daria, cu vârste de opt, respectiv zece ani.

„Ai mei stau departe de mondenități, nu apar prin ziare așa că pun rar poze cu ei pe aici.
Dar poza asta e un îndemn să vedeți .
Aduceți-vă pruncii aici, când puteți.
Din latinescul – - vine cuvantul Transilvania.
Și celor mulți, leneși intelectual, care spun că latina nu mai are ce să caute în școli.”, a scris Dan Negru pe Facebook

Dan Negru ar deține patru blocuri de birouri în Capitală

Un lucru e clar! Dan Negru este un om extrem de norocos, atât în televiziune, cât și pe piața imobiliară. Vedeta a intrat în afaceri acum 11 ani, în 2009, când a ridicat în Bucureşti primul bloc de birouri, cu o suprafaţă de 1.300 mp, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp, conform Click!

La cinci ani distanţă a revenit pe şantier, de data aceasta pe Bulevardul Ştirbei-Vodă, unde, după mai bine de un an de muncă, a mai construit un bloc, pe care l-a dat spre închiriere unor firme.

În 2017 a fost surprins în zona de nord a Capitalei, dând la lopată, iar în 2019 a înălţat un altul, în zona Piaţa Unirii. Astfel de investiţii ajung la peste 200.000 de euro, însă suma este recuperată de la firmele care închiriază aceste spaţii, cu aproximativ 25-30 euro/mp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI