Antena 1 plătește scump pentru Vulpița. Ce amendă usturătoare a primit acum postul tv din partea CNA

Iancu Andreea 06.08.2020, 19:57
Antena 1 plătește scump pentru Vulpița. Ce amendă usturătoare a primit acum postul tv din partea CNA

Postul de televiziune este din nou sancționat de către CNA din pricina emisiunii Acces Direct. Astfel, serialul Vulpița și Viorel a ajuns în vizorul consiliului, motiv pentru care Antena 1 a primit o amendă usturătoare. Noi nereguli au fost sesizate de către conducerea Consiliului Național al Audiovizualului.

Emisiunea Acces Direct, sancționată din cauza Vulpiței

În cadrul edițiilor din datele de 13 și 14 iulie, două secvențe au atras atenția celor de la CNA. Unul dintre momente o avea în prim-plan pe celebra Vulpița și pe soțul său Viorel. Cel de-al doilea moment incriminat prezenta un bărbat de 24 de ani, înșelat de soția sa, în vârstă de 19 ani.

Vulpița și Viorel au ajuns iar în vizorul CNA după ce soții Stegaru au folosit un limbaj licențios. De asemenea, scenele în care cei doi se îmbrățișau într-un apartament au fost și ele supuse atenției Consiliului. Totodată, în una dintre ediții, Veronica plângea din pricina unor acuzații de adulter aduse de soțul, Viorel.

Pe de altă parte, în cealaltă situație, Nicușor Lăcătuș („înșelatul”) este personajul principal. Acesta, alături de mama sa, au vorbit despre soția, care a născut un copil la vârsta de 17 ani, pe când era minoră. Totuși, cea care era acuzată nu a fost prezentă în emisiune pentru a-și susține cauza.

Membrii CNA au sancționat, din nou, Antena 1
Membrii CNA au sancționat, din nou, Antena 1

Antena 1 nu este la prima amendă din partea CNA

Potrivit paginademedia.ro, Radu Herjeu este cel care a susținut sancționarea postului de televiziune. Astfel, el a propus amendarea Antenei 1. În timp ce aproape toți membrii CNA au votat pentru, Radu Călin Cristea s-a opus acestei decizii.

„Nu este posibil ca asemenea momente să fie difuzate la televizor în acel interval orar. Sunt mulți minori care se uită atunci. Ce să înțeleagă ei când aud că o fată a făcut sex la 16 ani și a născut la 17 ani, iar soțul o bate pentru că nu a condus bine? Nu e posibil așa ceva”, a ținut să menționeze Radu Herjeu în timpul ședinței.

În ciuda faptului că postul TV primește tot mai des amenzi, nu sunt luate măsuri. Cea mai recentă sancțiune a postului a fost dată pe 14 iulie din pricina unor momente din cadrul iUmor. Atunci, Antena 1 a trebuit să plătească 5000 de lei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...