Antena 1 anunţă noul sezon din „Mireasa”. Cine va prezenta emisiunea

Ioana Bucur 18.08.2021, 19:03
Antena 1 anunţă noul sezon din „Mireasa”. Cine va prezenta emisiunea

După doar câteva săptămâni de pauză, Antena 1 anunță noul sezon „Mireasa”, ce va avea marea premieră peste doar câteva zile. Show-ul matrimonial va reveni pe micile ecrane cu câteva schimbări importante. Cine va prezenta emisiunea și ce surprize vor avea telespectatorii.

Noul sezon din „Mireasa” va începe înainte de finalul lunii august

După trei sezoane pline de răsturnări de situație imprevizibile, reality-show-ul matrimonial „Mireasa” se pregătește să deschidă ușile celebrei case pentru o nouă serie de tineri și tinere în căutarea dragostei.

Chiar dacă au trecut abia câteva săptămâni de la mare finală, noul sezon „Mireasa” va începe de 28 august, tot la Antena 1. Reprezentanții postului promit o serie de schimbări și surprize atât pentru concurenți cât și pentru telespectatori. Cert este că un lucru sigur rămâne neschimbat din vechea formulă, Simona Gherghe, revenind ca gazdă a reality-show-ului.

Astfel, începând din 28 august, de la 13:45, la Antena 1, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

„După câteva săptămâni de vacanţă, în care m-am deconectat total şi m-am bucurat din plin de timpul petrecut în familie, vă pregătim o mare surpriză. Ne întoarcem cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii Mireasa.

Sinceră să fiu, mi-e dor de orele petrecute în direct şi abia aştept să îi cunosc pe noii concurenţi, curajoşii care îndrăznesc să ne treacă pragul ca să-şi întâlnească marea iubire!”, a declarat Simona Gherghe.

În cel de-al treilea sezon al reality show-ului de la Antena 1, cei de acasă au decis că marii câștigători sunt Liviu și Maria, care au spus ”Da” în fața ofițerului de stare civilă. „Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată”, a spus Liviu emoționat.

Antena 1 anunţă noul sezon din
Simona Gherghe

Publicul va juca un rol important în acest sezon

Cel de-al patrulea sezon al reality show-ului matrimonial vine cu o mulţime de surprize, atât pentru concurenţi, cât şi pentru cei de acasă. Astfel, pe perioada vacanţei, fanii emisiunii au ocazia să voteze în cadrul aplicaţiei Antena 1 noi acţiuni pe care şi-ar dori să le vadă în noul sezon al emisiunii.

În prima săptămână a noului sezon, ce va avea premiera pe 28 august, de la 13:45, la Antena 1 va fi aleasă acţiunea câştigătoare ce va fi astfel introdusă în mecanismul de desfăşurare al noului sezon.

„Începând din 28 august, la Antena 1, o nouă serie de concurenţi, însoţiţi de cele mai apropiate persoane din vieţile lor, vor porni într-o aventură de zile mari. Tineri dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii.

Cum vor evolua relaţiile dintre ei, telespectatorii vor putea urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45, la Antena 1”, a transmis postul TV, printr-un comunicat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...