Surpriză colosală din partea Antenei 1. Când începe Asia Express, de fapt

Ana Anitoiu, Gabriel Peneș 24.08.2021, 17:28

Antena 1 a anunțat când va începe să difuzeze sezonul 4 Asia Express. Reality show-ul ce o va avea prezentatoare de această dată pe Irina Fodor, în locul Ginei Pistol, a fost filmat în Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Cine sunt concurenții din sezonul 4 Asia Express

Înainte de a începe filmările pentru sezonul 4 Asia Express, Antena 1 a anunțat concurenții care se vor întrece pentru premiul de 30.000 de euro. Connect-R va face echipă cu Shift, în timp ce Lidia Buble o va avea alături pe sora ei, Estera. Constantin Natanticu o va avea coechipieră pe soția lui, Eliza, iar Adriana Trandafir va participa împreună cu fiica ei, Maria Speranţa.

În sezonul 4 Asia Express vor concura pe ”Drumul împăraților” și echipele formate din: Mihai Petre şi soția lui, Elwira; Alexandra Ungureanu şi mama ei, Anca; Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francy; Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu; precum și Lorelei şi Zarug.

Surpriza colosala din partea Antenei 1. Cand incepe Asia Express, de fapt
Imagine din sezonul 4 ”Asia Express”

Irina Fodor, despre sezonul 4 Asia Express

Irina Fodor a preluat ștafeta la acest reality show, precum și la ”Chefi la cuțite” de la Gina Pistol, care a devenit mamă pentru prima oară. Soția lui Răzvan Fodor, care a câștigat sezonul precedent din ”Asia Express”, alături de chef Sorin Bontea, s-a declarat impresionată de emisiune și uimită de Turcia, unde a văzut 50 de locuri diferite.

”Simplu fapt că nu poți să pui pariu că ai unde să te odihnești seara după o cursă care și așa este epuizantă și fizic și psihic… Cred că mi-am dorit foarte mult să înțeleg cu adevărat proiectul ăsta și cursa asta cu totul și o simt mai mult decât mi-aș fi imaginat.

Adică am trăit-o cu Răzvan, a încercat să își amintească tot, dar e foarte greu să îți amintești toate detaliile. Fiecare zi e cât o săptămână, adică ți se întâmplă atâtea lucruri într-o zi încât e imposibil ca memoria să le mai stocheze”, a spus Irina Fodor.

Când începe sezonul 4 Asia Express

Antena 1 a anunțat că sezonul 4 al emisiunii ”Asia Express”, ”Drumul Împăraților”, va avea premiera sâmbătă, 18 septembrie, de la 20:00. Apoi, show-ul va fi difuzat duminică, 19 septembrie, de la 20:00, iar luni, marți și miercuri, 20, 21 și 22 septembrie, de la 20:30.

Urmează ca televiziunea să anunțe datele și orele de difuzare după aceste prime cinci ediții consecutive din cel de-al patrulea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Irina Fodor va coordona concurenții, în timp ce Oase va prezenta personaje locale și va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, iar Marius Damian va fi în continuare povestitor.

Cel de-al treilea sezon ”Asia Express”, câștigat de Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea, a fost filmat în toamna anului 2019 și a fost difuzat de Antena 1 în perioada februarie-aprilie 2020.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...