O fostă vedetă a Pro TV, gazda unui show la Antena 1? Culisele unei lovituri de proporții în lumea televiziunii

Iancu Andreea 11.08.2021, 13:13
O fostă vedetă a Pro TV, gazda unui show la Antena 1? Culisele unei lovituri de proporții în lumea televiziunii

Vedetele ne-au obișnuit să migreze de la un post de televiziune la altul, optând pentru acele contracte și producții care îi avantajează cel mai mult. Recent a apărut un nou zvon despre o fostă vedetă Pro TV, care ar putea deveni gazda unui show la postul concurent, Antena 1. Se pare că mutarea a fost deja făcută, celebritatea alegând să colaboreze cu postul rival, după plecarea din trustul din Pache Protopopescu.

Ce fostă vedetă de la Pro TV ar putea deveni gazda unui show la Antena 1

O mutare importantă ar putea avea loc în curând în grila unui post important de televiziune. După ce a întrerupt legătura cu fostul angajatorul, plecând de la Pro TV, o fostă vedetă a trustului ar putea să primească o ocazie de a deveni gazda unui show la Antena 1. Astfel, numele lui Mihai Petre ar putea să fie inclus într-un nou proiect de televiziune, după ce vedeta a participat alături de soția sa, Elwira, în competiția Asia Express.

Se pare că fostul jurat al emisiunii Românii au talent este în cărți în următoarea perioadă, după ce a revenit în țară din maratonul Asia. Înainte de a se întoarce pe sticlă, Mihai Petre a ales să se relaxeze într-o vacanță în Italia cu fiicele sale. El și soția sa i-au însoțit pe Smiley și Gina Pistol, alături de micuța lor Josephine, în acest concediu. Pentru că a revenit cu forțe proaspete, Mihai Petre ar urma să fie inclus într-un proiect al Antenei 1, potrivit click.ro, existând mari șanse de a se întoarce la marea sa dragoste: dansul. Se pare că show-ul pe care l-au pregătit producătorii trustului pentru grila anului 2022 ar urma să îi aibă pe Mihai Petre și soția sa în juriu.

O fostă vedetă de la Pro TV ar putea fi gazda unui show la Antena 1
Mihai Petre și soția sa, concurenți la Asia Express

Fostul jurat de la Românii au talent, dat afară de la Pro TV

Plecarea lui Mihai Petre de la Pro TV nu a fost una confortabilă pentru fostul jurat de la Românii au talent. Acesta a fost surprins de veste, descoperind că nu va mai face parte din echipa show-ului de la Pro TV, deși se număra printre cele mai apreciate vedete ale emisiunii. Acesta a povestit în luna octombrie a anului trecut că era în discuție o schimbare la masa juriului, producătorii având în plan integrarea unei prezențe feminine printre jurații existenți.

Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba ceva la masa juriului. Se dorește aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur. Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține un echilibru acolo, în juriu, a explicat Mihai Petre într-un interviu pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...